Nyheder28. april 2018

Homo-forskrækket præst på tværs af Mads Langers bryllupsplaner

Mads Langers bryllup med Julie Lillelund møder bump på vejen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mads-langers-bryllup-1-2704.jpg
 Foto: All Over Press

Mads Langers bryllup med sit livs udkårne, Julie Lillelund, er rendt ind i problemer.

Han friede juleaften sidste år og fik sit 'ja', da han var nede på knæ for smukke Julie, der er 11 år yngre end den 34-årige sanger.

Dermed fik sangeren sin bedste julegave.

- Den største gave af alle er, at Julie Lillelund har sagt ja til at dele livet med mig. Glædelig jul til jer alle, skrev Mads Langer som kommentar til et skønt billede på Instagram, hvor han kysser sin kommende brud.

Julie Lillelund brød ud i glædestårer og skrev på Instagram.

- Det er ret modsigende det her billede. For jeg græder af glæde og har aldrig været mere lykkelig! Jeg skal nemlig giftes med den flotteste mand i verden, skrev en rørt Julie Lillelund som kommentar til billedet, hvor hun græder ved spisebordet efter frieriet.

Du kan se de to søde opslag herunder:

Og så skulle alt jo være i den skønneste orden og præget af forventningens glæde fem mod den store dag.

Men sådan er det ikke helt.

Bare rolig.

Parret, der netop har været på en dejlig ferie i Los Angeles, er stadig stjerneforelskede og skal stadig giftes, men det bliver næppe helt, som de havde planlagt på forhånd.

Det skriver Julie Lillelund i et opslag fra Instagram under deres L.A.-tur.

- Præsten som er tilknyttet den kirke vi skal vies i er imod homoægteskab. Det ville blive rimelig akavet eftersom 80% af min omgangskreds er homoseksuelle, skriver Julie til et billede, hvor hvor hun ganske symbolsk står ved en regnbuefarvet fodgængerovergang i West Hollywood.

Hun afslutter opslaget med hashtagget nogenderkenderengodpræst?.

Julie Lillelund har ikke skrevet hvilken kirke, det drejer sig om, men der er tale om en mandlig præst.

Og præsten vil gerne vie dem, men af hensyn til deres gæster i kirken ønsker de ikke at blive viet af en præst, der er imod homovielser.

- Det er os, der ikke vil vies af ham, som Julie Lillelund skriver i kommentarerne til opslaget.

https://imgix.seoghoer.dk/mads-langers-bryllup-270420.jpg

Mads Langer og Julie Lillelund forenet i et kys, men det er ikke sikkert, at de kan besegle deres kommende bryllup med et kys i deres foretrukne kirke, da præsten der er imod homo-vielser. (Foto: All Over Press)

Parret har stadig mulighed for at blive viet i den pågældende kirke, som de har en særlig tilknytning til, de skal blot finde en præst, der ikke er imod homovielser, som så kan forrette vielsen i deres foretrukne kirke.

Og under opslaget er det straks væltet ind med bud på præster, som gerne vil foretage vielser af homoseksuelle, og som derfor ikke vil virke stødende på deres bryllupsgæster.

Der bliver også peget på konkrete kirker, herunder Sankt Jakobs Kirke på Østerbro i København.

Og fra den kirke har sognepræst Mia Rahr Jacobsen i kommentarerne helt konkret tilbudt at vie parret.

- Til lykke med beslutningen om at blive gift! Det burde ikke være noget problem at finde en anden præst, men hvis det alligevel ikke rigtigt fungerer, så skriv til mig, så kan I blive viet af mig i Sankt Jakobs Kirke, skriver sognepræst Mia Rahr Jacobsen til Julie Lillelund.

Om parret ender op med at blive i den foretruken kirke men med en anden præst eller vælger en helt anden kirke er endnu uvist.

Mads Langer blev kæreste med Julie Lillelund for omkring to år siden, efter at de havde mødt hinanden gennem fælles venner. Julie Lillelund har tidligere medvirket i programmet ”Danmarks Næste Topmodel” og arbejder i dag som projektleder som KidsAid Denmark.

Sponsoreret indhold