Nyheder30. maj 2013

Hollywood-bøsse: Gustav er en afskyelig idiot

Claus Hjelmbak er træt af realitystjernen, som han kalder lille og grim
Af af
Hjelmbak raser endnu engang.
Hjelmbak raser endnu engang.
 Foto: All OverClaus Hjelmbak, der er Hollywood-agent, manden bag Style Mansion og bor i en kæmpe bungalow i Beverly Hills, er rigtig på krigsstien for tiden.

Forleden gav han Amalies mor, Charlotte Kejser, en ordentlig svada, som han siden har trukket mere eller mindre tilbage. Og nu er spørgsmålet, om han også kommer til at trække sine betragtninger om landets vel nok største realitystjerne, Gustav Salinas, tilbage.

Gustav: Tjener kassen

I hvert fald får den ikke for lidt på Facebook, hvor Hjelmbak harcelerer kraftigt over "Gusse". Han mener således, at Gustav er en ringe rollemodel for andre homoseksuelle, og at det er en skidt ting, at folk får opfattelsen af, at alle bøsser er ligesom Gustav.

Herunder får du Claus Hjlembaks Facebook-update i sin fulde, uredigerede form.

Normalt gider jeg ikke bruge min kostbare tid paa at kommentere paa en person som Gustav , men bliver noedt til at sige hvad jeg foeler nu hvor han endnu engang har travlt med at faa sympati af hele danmark pga af sexualitet , Kunne det vaere at folk ikke kan Li Gustav fordi han er ganske afskyelig og prokere folk med sit boesseri ? kunne det vaere fordi han skaber sig som en krukke og virkelig fremstaar som en nar ? , jeg har kun set ham snakke een gang paa tv da jeg var paa et kort besoeg i dk , men det var fandme nok til jeg aldrig nogensinde ville have idioten naer mig i virkelighed ....fy for satan , og fint han er stolt af sig selv , meen skal det gaa ud over samtlige boesser i dk ? , han er IKKE og siger det IGEN IKKE en representant for Homo miljoet generalt, han er faktisk det de fleste maend som er til maend IKKE vil betragtes som , alt det vi og jeg siger VI fordi jeg selv er til maend kaemper for ikke at blive sat i katagori med .... kan faktisk godt forstaa folk ikke kan li homo sexuelle hvis de tror Gustav er representant for miljoet , fy for satan ...
jeg tror sku folk generalt er ligeglade med hvem elsker hvem , men hold kaeft hvor er jeg traet af den lille grimme ting render rundt og bruger sin sexualitet som undskyldning for at folk ikke kan li ham , mand dig dog op og se dig selv i spejlet , hoer dig selv snakke og stil et par spoergsmaal til DIG SELV ...........og hvis han mener han er en rolle model for sine "Fans ", saa maa han tage sig sammen og sende nogle sunde signaler som folk kan leve op til ...altsaa hvis verden i hans oejne ikke skal rende rund og skabe sig some en flok burhoens ...... med det sagt er vold aldrig nogensinde ok , aldrig...men lad for helvede vaer med at gem dig bag en hel menneske gruppe fordi du er en idiot !

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c9b49dcf34ff4ab6bc28382c847f8e2f.jpg


(Gustav kaster skam over alle homoseksuelle mænd, mener Hjelmbak). (Foto: Privat)

Hjelmbak: Sætter Amalies mor på plads

Sponsoreret indhold