Nyheder29. juli 2017

Holger var med farmand på job: Det er så vildt

Rasmus Seebach havde for første gang sønnen Holger med til en af sine koncerter. Han blev passet af mor Julie, mens farmand gik på scenen i Valby
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/01_22.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Når han står på en scene foran titusindvis af fans, er Rasmus Seebach en garvet herre.

Men der var alligevel lidt nerver at fornemme, før han skulle slutte Grøn Koncert af i Valby forleden.

Og årsagen skulle findes blandt publikum, hvor der lå en speciel lille fyr i en barnevogn.

– I dag kommer Holger med herud. Det er første gang, han er med mig på job, så det er ret fedt. Han kommer først senere, for Julie og hendes mor har ham med. Det bliver simpelthen så vildt, fortalte Rasmus Seebach, som var en rigtig gentleman og inviterede pressen backstage til en snak før koncerten.

I januar blev 37-årige Rasmus og kæresten Julie Teglhus på 24 år forældre for første gang, da sønnike kom til verden. Og Holger gør stadig farmands smil ekstra bredt.

– Jeg ved ikke, hvordan det bliver at optræde for ham. Det føles ret godt lige nu, men det er ret trippet, for det er virkelig to verdener, der mødes. Vi er derhjemme, og så står vi pludselig her, sagde ”Ralle” med et stolt fadersmil og fortsætter:

– Det er rart at vide, at man står deroppe og er i gang med noget, man elsker over alt på jorden, og det er det fedeste. Men når man så er færdig med det, skal man ned til noget, man elsker endnu mere. Det er fandme fedt altså, fastslog ”Uanset”-sangeren, der havde en overraskelse til alle de fremmødte Grøn-gæster.

Han spillede nemlig en lille bid af sin far Tommy Seebachs kæmpehit fra 80’erne, ”Krøller eller ej”.

Og det faldt i god jord hos ung som gammel.

– Til sommerens koncerter har vi øvet op på en lille bid af en af min fars sange, som jeg altid har tænkt, det kunne være mega grineren at spille.

Mere på vej

Rasmus har ikke kun haft fokus på lille Holger og koncerter de seneste måneder.

Han arbejder også hårdt i studiet.

– Jeg er også i gang med at lave et album, der gerne skulle nå ud sent efterår, røbede Seebach.

– Det er jo klart, at jeg står et helt andet sted, end jeg nogensinde har været. Alle sangene handler om noget nyt, fordi jeg går igennem nogle meget nye følelser og nogle meget nye oplevelser. Selve lydbilledet kan jeg godt kende mig selv i, men der er helt klart nogle nye emner på bordet, afslørede den altid glade fyr.

Sponsoreret indhold