Nyheder3. oktober 2012

Holger Juul Hansen: Kæmper for livet

Den folkekære skuespiller er ved at miste modet
Holger Juul Hansen kæmper for sit liv.
Holger Juul Hansen kæmper for sit liv.
 Foto: All OverI snart en måned har den folkekære skuespiller døjet med en alvorlig lungebetændelse. En infektion han fik i ugerne efter, han var faldet hjemme i sit badeværelse og havde brækket anklen. Og nu er den 88-årige Holger Juul Hansen ved at miste modet, skriver BT.

Matador-Inger fra damernes magasin: Sådan ser hun ud i dag

- Vi tager én dag ad gangen, og vi arbejder på, at han skal få det godt. Det har været en slem omgang. Holger har tabt lidt af modet, for det har jo stået på længe. Så er det svært at blive ved med at bevare optimismen, men jeg prøver at holde modet oppe. Det skal jeg, siger Inge Juul Hansen, der ikke har veget fra sin mands side gennem forløbet.

Holger Juul Hansen blev første gang indlagt den 4. september. Han blev udskrevet igen den 8. september, så han kunne gense det første afsnit af "Matador", der i øjeblikket bliver vist for 7. gang på DR. Men Holger Juul Hansen måtte altså indlægges igen.

- Vi arbejder på sagen, men det går op og ned. Lægerne gør alt, hvad de kan for at få bugt med Holgers lungebetændelse. Der har været noget væske på hans lunger, men hans infektionstal er heldigvis faldende, siger Inge Juul Hansen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ff4048f3ac684f1e8309e04db3f30ac8.jpg


Holger Juul Hansen med sin elskede Inge, som han har dannet par med i 47 år. (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold