Nyheder15. september 2014

Højgravide Stine Bramsen fejrer bryllupsdag

I weekenden var det et år siden, at sangerinden sagde ja til sin elskede mand.
Stine har mange grunde til at fejre. Hende og gemalen skal nemlig også meget snart være forældre.
Stine har mange grunde til at fejre. Hende og gemalen skal nemlig også meget snart være forældre.
 Foto: Mikael Rieck



Weekenden stod i kærlighedens tegn, da blandt andre Thomas Skov og Casper Christensen holdt bryllup med deres respektive brude.

Det samme gjorde Alphabeat-forsangeren Stine Bramsen for et år siden. Og på hendes ægteskabs 1-års fødselsdag er hun stadig ovenud lykkelig over at være gift med sin mand Kasper Adsbøl.

LÆS OGSÅ: Stine Bramsen: Skal giftes

- I dag er den første årsdag med min vidunderlige mand, som stadig dagligt får mig til at føle mig som den heldigste pige i verden. Kærligheden findes derude, piger. Det lover jeg! skriver musikeren om et billede på sin Instagram-profil, der forestiller hende og manden på deres bryllupsdag.

LÆS OGSÅ: Stine Bramsen gik i gulvet

Og Bramsen har da også god grund til at føle sig heldig. I hvert fald forkælede Kasper Adsbøl hende i forbindelse med parrets årsdag, da han gav hende en buket bestående af hvide og lyserøde roser.

- Jeg kom hjem til en meget speciel buket blomster fra min store kærlighed, fordi det i morgen er et år siden vores bryllupsdag, skrev sangerinden lørdag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Stine Bramsen: Se hendes foretrukne kærlighedssang

Foruden flere årsdage har parret en anden begivenhed, de på lidt kortere sigt kan se frem til. Bramsen er nemlig gravid. Og selv om hun ikke vil fortælle, hvornår hun skal føde, afslører hendes store mave, at det er snart.

Sponsoreret indhold