Vild weekend: Her vinder Jokeren 560.000 kroner

Jokeren blev i slutningen af august 2017 over en halv million kroner rigere, da hans hest vandt dansk travderby i Charlottenlund.

Jokeren blev i slutningen af august 2017 over en halv million kroner rigere, da hans hest vandt dansk travderby i Charlottenlund.

(Foto: Mikael Rieck)

Det kan godt være, at han har tjent de fleste af sine penge på raphits som ”Havnen”, ”Gravøl” og ”Sulten”.

Men Jesper Dahl – alias Jokeren – kan altså også tjene penge på andet end musik. I weekenden kunne den københavnske rapper således fejre, at han blev 560.000 kroner rigere, efter at hans hest vandt dansk travderby i Charlottenlund.

Hesten Bvlgari Peak løb således ind på en sikker førsteplads, da der søndag blev afholdt det prestigefyldte Dansk Trav Derby 2017, hvor en række af landets stærkeste fireårige heste deltager.

Jokeren ejer anpart i hesten Bvlgari Peak sammen med 19 andre – og der blev selvfølgelig festet igennem efter søndagens sejr i Charlottenlund.

- Vi holder en ordentlig fest. Det er sådan det skal være, og vi vil gerne samle hele Danmark om trav. Trav er en fantastisk sport. Det er vigtigt at tro på sine drømme og forfølge dem, fortalte Jokeren, som fik sprøjtet med champagne, efter Bvlgari sprintede først over stregen i det prestigefulde løb.

Det er dog ikke kun travderby, som den danske rapper for tiden interesserer sig for. Den 44-årige rapper skal snart kridte danseskoene, for han er nemlig én af nydanserne, når næste sæson af Vild med dans løber over skærmen til efteråret. Her skal han forsøge at danse sig til en førsteplads sammen med den professionelle danser Mie Moltke.

- Jeg er i gang med at lære at danse. Der er nogle muskler der sidder lidt sjovt nu og jeg har vabler. Jeg har hørt, at jeg giver 15 gange pengene igen for en sejr, og jeg tror på, at jeg har lige så gode chancer som de andre.

Du kan se billeder af en jublende – og halv million kroner rigere – Jokeren i galleriet herunder:  

Jokeren til travderby hvor hans hest vandt, august 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close