Nyheder 2. juni 2016

Vild video:: Her tramper unge på bil til Distortion

Distortion på Nørrebro gik gruelig galt onsdag, da en flok unge mennesker valgte at ødelægge en række biler ved at trampe oven på dem. Se den vilde video her
(Arkivfoto: Marcus Palm Andreassen/Distortion)

Af Anna Sophia Koefoed Kjær

Bilerne fik en hel del buler.

Onsdagens Distortion på Nørrebro gik i den grad vildt for sig. Ikke nok med alkohol, musik samt fulde og dansende mennesker... ja, så blev der også trampet på en hel del biler på Nørrebro.

Flere flokke med unge mennesker gik således op på bilerne, hoppede, dansede og ikke mindst trampede på dem.

Onsdag aften lagde en Facebook-bruger en seks sekunders lang video på sin profil. Videoen viser, hvordan en håndfuld mennesker tramper på en sølvfarvet bil. Videoen har allerede skabt en del debat på Facebook. Flere er således ikke sene til at kritisere de mange Distotion-gæster, der altså ikke kan nøjes med at feste med en øl i hånden - men i stedet går amok på bilerne i området.

En af dem, der kommenterer videoerne kritisk, er Joy, kendt fra Kanal 4-programmet "Mig og min mor".

- Kan man ikke identificere dem, som står og hopper på bilen, og så kan de få lov til at betale en ny bil til ejeren. Det ville da være en fair handling fra politiets side?, skriver Joy således som kommentar til videoen, som hun også har delt på sin egen Facebook-side.

- Og plus de typer er med til at ødelægge distortion, sådan så det måske næste år ikke kan afholdes fordi folk ødelægger folks ejendele.. Uansvarlighed længe leve omg!, skriver hun videre.

Distortion begyndte i går på Nørrebro, og i dag rykker gadefesten videre til Vesterbro. Og fredag foregår det på Refshaleøen, og det er så den sidste ud af de i alt tre gadefester i København.

Herunder kan i se videoen af de unge mennesker, som tramper på bilen:

Sponsoreret indhold