Kia er ude fra den lukkede: Her fester hun i aften

– Vi er blevet tilbudt parterapi. Vi har masser af kærlighed til hinanden, men vi skal have snakket alt det igennem, som er sket det sidste halve år, siger Kia om forholdet til kæresten Walid ”Knaldperlen” Bechara.

– Vi er blevet tilbudt parterapi. Vi har masser af kærlighed til hinanden, men vi skal have snakket alt det igennem, som er sket det sidste halve år, siger Kia om forholdet til kæresten Walid ”Knaldperlen” Bechara.

(Foto: Thomas Laursen)

En uventet gæst dukkede op på den rødeløber til Reality Awards.

Efter at have været indlag på både den lukkede og åbne psykiatriske afdeling i længere tid, fik Kia Sødergren mulighed for at komme ud fra sin indlæggelse. Og det skete for at deltage i årets Reality Awards. 

Hende og kæresten Walid "Knaldperlen" Becharas havde endnelig en kæresteaften i byen. Men vaglte alligevel at ændre planer.

- Det  er toalt skønt, det er længe siden vi har været sammen, siger Walid, der har en klar plan for endelig sin kæreste og moderen til hans barn med ude. 

 

- Vi håber bare på en fed aften, og så skal vi bare drikke os i hegnet, lyder det fra den nordjyske herre, men der er også andre planer for aftenen.

- Vi har ikke sovet sammen i fem måneder! Han trænger til noget!, lyder det fra Kia, der også fik afsløret til SE og HØR  at de to ikke har jaft sex i et år, fordi hun er røget ind og ud af  psykiatrisk i 16 måneder. 

Og selvom Kia kan være ude og feste i aften, så varer festen ikke længe.

- Det er til i i morgen tidlig, og så skal jeg tilbage igen. Det er godt at komme ud blandt nogle andre mennesker, så det ikke er sygedom det hele, siger Kia.

For nylig stoppede hun på sin medicin, men den manglende medicin har altså også har nogle bivirkninger for den tidligere realitystjerne. 

- Jeg er meget ked af det og kan ikke være i mig selv. Jeg har nogle.. ømmh symptomer, som gør at jeg har det svært, fortæller Kia. 

Der er dog ingen sygedomme i verden, der kan slukke festlysten. 

- Det skal drikkes væk! proklamerer 'Knaldperlen'.

- Ja for satan! Det er lige præcs derfor jeg skal drikke! supplere Kia. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close