Nyheder2. juli 2016

Stort galleri: Her er Roskildes VILDESTE koncerter

Årets Roskilde Festival lakker mod enden – her kan du se eller gense en perlerække af de bedste billeder fra årets koncerter på Dyrskuepladsen ved Roskilde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160701_wen_-_highasakite_4.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Årets Roskilde Festival lakker mod enden, og om lidt valfarter over 100.000 glade – og ikke mindst trætte – festivalgæster hjem til varme bade og rent tøj.

De sidste dage har gæsterne drukket litervis af øl – og ikke mindst nydt flere af de utallige koncerter, som festivalen har budt på.

Blandt de store navne har kunstnere som blandt andre Neil Young og Red Hot Chili Peppers forsøgt at skabe årets fest på den ikoniske Orange Scene. Det er dog bestemt ikke alle kunstnere, der lykkedes med det.

For mens Neil Young er blevet rost til skyerne af både danske og udenlandske anmeldere, imponerede amerikanske Red Hot Chili Peppers bestemt ikke, da de onsdag indtog den ikoniske.

Bandet havde ellers en del af leve op til. Sidst de gav koncert på Roskilde Festival, fik bandet nemlig masser af høvl for deres fesne præstation. Og sådan lød konklusionen desværre også, efter at bandet optrådte onsdag aften.

SE og HØR har her samlet et stort galleri med billeder fra de vildeste koncerter på Roskilde Festivalen 2016:

Koncerter på Roskilde 2016

Følg SE og HØR på Roskilde Festivalen på Facebook og Instagram og Snapchat (seoghoerdk).

https://imgix.seoghoer.dk/logo_4.jpg

Sponsoreret indhold