Nyheder29. december 2015

AFSLØRING: Her er Mads Mikkelsens nye store filmrolle

Selskabet Marvel har åbnet op for detaljerne omkring Mads Mikkelsens kommende rolle
https://imgix.seoghoer.dk/media/c1692a5feed1450abc39553826f76604.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Han har været kølig Bond-skurk og iskold kannibalistisk seriemorder i store amerikanske produktioner. Og nu er det officelt - den danske stjerneskuespiller Mads Mikkelsen kan minsandten skrive endnu en rolle som superskurk på cv'et, nemlig i den kommende Marvel-superheltefilm "Doctor Strange".

- Mads spiller vores hovedskurk, bekræfter producer Stephen Broussard til Entertainment Weekly, efter rygterne længe har svirret.

Den 50-årige skuespiller skal blandt andet spille over for "Sherlock Holmes"-stjernen Benedict Cumberbatch i hovedrollen som Stephen Strange og Oscar-vinderen Tilda Swinton som troldkvinden "The Ancient One".

Selv om Marvel Studios endnu ikke har afsløret navnet på den kommende superskurk, løfter Marvel Studios-direktør Kevin Feige lidt af sløret for Mads Mikkelsens næste bedrifter på det hvide lærred.

- Mads' karakter er en troldmand, som danner sin egen sekt, forklarer Kevin Feige.

Den kommende film, som skriver sig ind i Marvels imponerende superheltekartotek sammen med blandt andre Spider-Man, X-Men og Iron Man, foregår ikke i vores eget velkendte univers. Derimod bliver man taget med til en anden dimension.

- Vi vil tage publikum med til utallige andre dimensioner, og der er fantastiske ting derude - vidundere, der forhåbentlig vil blive ekstremt interessante visuelt og helt unikke for denne film, fortæller Marvel Studios-direktør og "Doctor Strange"-producer Kevin Feige kryptisk.

Forventningsfulde fans må dog vente lidt endnu med at se Mads Mikkelsen i fornemt Hollywood-selskab, "Doctor Strange" har nemlig først premiere 4. november 2016.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold