Nyheder 14. september 2014

Her er Julie Zangenbergs nye job

Skuespillerinden skal være TV-vært
Af af
Julie Zangenberg skifter om lidt titlen som skuespiller ud med titlen som TV-vært
Julie Zangenberg skifter om lidt titlen som skuespiller ud med titlen som TV-vært
Foto: Kaspar WenstrupJulie Zangenberg skifter om lidt skuespiltilværelsen ud med et job som TV-vært på et nyt program, der skal køre på TV3.

Nyheden afslørede Julie Zangenberg selv på sin blog vivelavie.dk:

- PT sidder jeg, og spiser en græsk yoghurt med honning, og drikker en mynte-the på en græsk ø. Folk kører på scooters, der er altid masser af tzatziki, havet er latterligt smukt og man drikker ouzo - ikke vodka. Her skal jeg være den næste måned, skriver Julie Zangenberg og uddyber, hvorfor hun befinder sig på den græske ferieø:

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg går hver til sit

LÆS OGSÅ: Her er Julie Zangenbergs mænd

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg: Se mig topløs

- Jeg er her, for at være vært på et nyt UDFORDRENDE tv-program til TV3. Udover at jeg tager alle mine jobs som en udfordring, der skal tages seriøst - ingen grund til at lave noget, hvis du ikke giver dig 100% til det - så er det ikke mig, der bliver udfordret på denne produktion. Det er vores deltagere der er seje, modige og bliver udfordret på krop og sjæl, skriver Julie Zangenberg, der glæder sig til at prøve kræfter med TV-værtsrollen, selvom hun på samme tid slår fast, at hun ikke dropper livet som skuespiller lige foreløbigt:

- Jeg er skuespiller først og fremmest. Det er det jeg er bedst til, og hvor jeg føler mig hjemme. Men jeg sagde ja til denne her værtsrolle, fordi jeg synes programmet og ideen bag er spændende, ny og relevant for vores tid. Det har dybde uden at blive kedeligt. Det er underholdning, men kan og vil lidt mere, end hvad man tror ved første øjekast, skriver skuespillerinden på bloggen og tilføjer, at der først til december bliver afsløret mere af programmet.

Sponsoreret indhold