Julie Steinckes hemmelige fødsel: Her er faren

Julie Steincke.

Julie Steincke.

Foto: All Over

Julie Steincke tog alle med bukserne nede, da hun i weekenden pludselig nedkom med en lille dreng, der har fået navnet Storm Alexander.

Ingen anede nemlig, at hun var gravid. Noget, den 39-årige musicalstar brændende havde ønsket længe. Nu kan SE og HØR afsløre, hvem faderen til den lille baby på 3200 gram er. Der er tale om skuespilleren og vennen Henrik Lund.

– De er ikke kærester, men de havde begge lyst til at blive forældre. Derfor har de lavet denne anordning, siger en af forældrenes venner til SE og HØR.

Dermed er der tale om en rigtig moderne familie.

– De skal begge spille en stor rolle i barnets liv. Derfor har Julie også indrettet et værelse til Henrik derhjemme. Men de er på ingen måder kærester, fortæller kilden.

Endelig mor

Steincke fylder 40 næste år, og derfor var det også ved at være sidste udkald for at blive mor. Julies jubel på de sociale medier var således også enorm, da hun den 4. august fødte. ”Motherhood finally here”, skrev hun på Instagram. Her kaldte hun det desuden ”livets største glæde”.

SE og HØR har henvendt sig til Julie Steincke, som via sine PR-folk fortæller, at drengen er sund og dejlig, og at de har det godt.

Henrik Lund er en køn fyr, skuespiller på Det Ny Teater, nær ven af Julie Steincke – og altså far til hendes nyfødte søn.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close