Her er DRs nye søndagsserie

Thomas Bo Larsen skal spille hovedrolle i DRs nye søndagssatsning

Thomas Bo Larsen skal spille hovedrolle i DRs nye søndagssatsning

Foto: Claus Poulsen


DRs dramahold er allerede i fuld gang med at forberede kanalens næste store søndagssatsning, og optagelserne til den nye serie begynder om mindre end to måneder, skriver BT.

Den nye serie har indtil videre fået arbejdstitlen 'Follow The Money', og i front står den prisvindende filminstruktør Per Fly, kendt fra blandt andet Bænken og Arven, mens én af de fire store hovedroller skal spilles af Thomas Bo Larsen, kendt fra Vinterbergs Jagten og Festen.

- Serien har fire store hovedroller, og vi er svært tilfredse med at have fået Thomas med, siger seriens producent i DR Fiktion, Anders Toft Andersen, til BT.

- Det er første gang han har en betydelig rolle i en af DRs serier. I det hele taget er det lang tid siden man har set ham i en hovedrolle på film. Og det er også første gang han arbejder sammen med Per Fly. Hvilket jeg ved, er noget Per har ønsket sig i lang tid, siger Anders Toft Andersen.

Læs også: Skuespiller forlader Tivoli-revy før tid

Indtil videre er der ikke sluppet mange oplysninger ud om serien, der forhåbentligt bliver en lige så stor succes som Borgen, Forbrydelsen og senest Arvingerne, der lige nu bliver fulgt troligt af over én million danskere.

Dog er det sluppet ud, at den nye serie bliver et drama fra finansverdenen, inspireret af finanskrisen - og allerede nu er det planlagt, at der bliver to sæsoner med hver ti afsnit.

Læs også: Skuespiller blev væk fra Robert

- Det er et krimiddrama om økonomisk kriminalitet i Danmark, der foregår i nutiden. Vi starter med at filme i april, og det første afsnit ruller over skærmen i september 2015. Næste sæson får så premiere samme tid året efter, fortæller DRs producent til BT.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close