Nyheder20. april 2016

Her er dokumentationen, Martin

Martin Jørgensen forsøger desperat at nedtone SE og HØRs historie om, at han i fogedretten ikke var i stand til at betale sin enorme gæld. Men her kan du se dokumentationen: En udskrift af retsbogen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-604271.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

I dag har grevinde Alexandras eksmand Martin Jørgensen i aviser og på netmedier travlt med at forklare sig, efter at SE og HØR i denne uge afslører, at Martin Jørgensen har været slæbt i fogedretten.

Her blev han afkrævet en gæld på 811.306,87 kr., som han ikke var i stand til at betale.

- Det her handler ikke om, at jeg ikke har styr på mine ting, siger 38-årige Martin Jørgensen blandt andet til BT.

Men læser man retsbogen fra Retten på Frederiksberg, så får man indtryk af en forvirret mand, som i turbulensen efter at være blevet smidt på gaden af sin kone gennem otte år ikke har styr på hverken post, gæld eller rykkere.

https://imgix.seoghoer.dk/faximile_martin_joergensen_retsbog.jpg
 Retten på Frederiksberg

Her står det sort på hvidt: Skyldneren Martin Jørgensen erklærede sig ude af stand til at betale. (Faximile: uddrag af retsbogen/Retten på Frederiksberg)

Martin Jørgensen mødte ikke op til et lovligt indkaldt retsmøde i fogedretten i januar, og derfor blev der holdt et nyt møde i marts, hvor han valgte at møde op.

Problemerne ser ud til at tårne sig op omkring Martin Jørgensen, som var ude og undskylde efter SE og HØR mandag afslørede, at han for en måned siden havde kørt spritkørsel.

https://imgix.seoghoer.dk/sh16_forside_instagram.jpg

Du får hele historien om Martin Jørgensens personlige deroute i denne uges udgave af SE og HØR.

Martin Jørgensen blev på Islands Brygge standset af politiet, som noterede sig, at han ikke havde betalt den lovpligtige forsikring på sin Mercedes GL 350. Samtidig afslørede en blodprøve, at hans alko-promille var over den tilladte grænse på 0,5.

- Jeg er utrolig skuffet over mig selv og ked af, at jeg har såret så mange omkring mig. Jeg har sat dem i en forfærdelig situation, og det er ikke fair, hvis andre bliver inddraget i sagen, klynkede grevinde Alexandras eksmand.

Læs alt om skandalen i denne uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold