Nyheder13. september 2018

Endelig! Her er den nye iPhone XS

Det er helt slut med det gamle iPhone-design. Det afslørede Apple i går på deres præsentation i Steve Jobs Theater i Apples hovedkvarter.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/iphonexsogxsmax.jpg
 (Foto: Apple)
iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR.
Det er navnene på Apples tre nye iPhones som vanen tro blev vist frem i Steve Jobs Theater i Apples hovedkvarter ved en storstilet præsentation. Og der var da også masser af nyheder for Apples administrerende direktør Tim Cook at afsløre. Med en skærm på 6,5 tommer får iPhone XS Max den største skærm, Apple nogensinde har kunnet præsentere på en iPhone. Forudbestil din nye iPhone XS, iPhone XS Max eller iPhone XR her. Det er en hel tomme mere end skærmen på iPhone 8 Plus. Men frygt ej - for selve telefonen bliver ikke større. Udvendigt ligner de nye iPhones XS og XS Max sidste års drømmetelefon iPhone X, og prismæssigt placerer de sig heller ikke langt fra den dyre jubilæumstelefon. Indvendigt er der dog sket en del. Begge telefoner er udstyret med den helt nye A12 bionic-chip, der er op til 50 procent hurtigere end sidste års processor - og så er den desuden mere energi-effektiv.

Bedre kamera

Kameraerne i iPhone XS er også blevet forbedret. Hovedkameraet bagpå er stort set den samme kombination af to 12 megapixel-kameraer med henholdsvis et vidvinkel- og telefoto-objektiv som på iPhone X.

Apple har dog gjort selve pixlerne på dobbeltkameraets sensorer lidt større i forhold til forgængeren, hvilket også giver en bedre billedkvalitet.

Kombinationen gør det muligt at zoome optisk og sætte fokus på motiver forrest i billedet, mens baggrunden sløres. Det er i primært i softwaren, nyhederne skal findes, herunder en ny funktion, der hedder Smart HDR, og så er det nu endnu nemmere at sætte dybdefokus efter billedet er taget.

For de af os, der rejser meget rundt i verden, har både arbejdstelefon og privattelefon eller bare flere telepakker, så er der endnu en fabelagtig nyhed.

For første gang nogensinde introducerer Apple med iPhone XS også dual sim-funktion.

Det vil sige, at du udover et fysisk simkort også kan tilføje et ekstra telefonnumer, hvis dit telefonselskab understøtter eSIM-teknologien.

Læs meget mere om de nye iPhone XS, iPhone XS Max eller iPhone XR her.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at Apple anser iPhone XS og XS Max som topmodeller, og det afspejler prisen også.

De danske priser starter ved 8.899 kroner for XS og 9.799 kroner for XS Max - og det er i versionerne med 64GB, altså mindst lagerplads.

Du kan også få begge modeller med 256GB og 512GB plads ombord.

Med til prisen følger da også tre smukke valgmuligheder. iPhone XS og XS Max fås i farverne space gray, sølv og som noget helt nye guld.

Læs alt om den nye prisvenlige iPhone XR her.

Sponsoreret indhold