Nyheder25. november 2018

"Bagedyst"-vender tilbage: Her er deltagerne

Igen i år blænder DR op for "Den store jule- og nytårsbagedyst", hvor tidligere deltagere skal kæmpe mod hinanden i bageteltet
https://imgix.seoghoer.dk/agnetheschlichtkrull_dr-0277668.jpg
 Foto: Agnethe Schlichtkrull

I går tog 17-årige Emil Obel sejren i den syvende sæson af "Den store bagedyst", og heldigvis skal fans ikke vente et helt år, før det populære bageprogram atter ruller over skærmen.

Om præcis en månede, den 25. december, blænder DR1 nemlig op for "Den store jule- og nytårsbagedyst".

Det er tidligere "Den store bagedyst"-deltagere, der skal være med i "Den store jule- og nytårsbagedyst", der bliver sendt på DR 1 mellem jul og nytår.

Mange af deltagerne har allerede afsløret på deres Instagram, at de deltager, og i år er det lykkes at lokke hele tre "Den store bagedyst"-vindere tilbage i teltet. Jesper Hemmingsen fra sæson fem har postet et gruppefoto af hele castet på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet.

De tidligere deltagere skal konkurrere i makkerpar, og mange af denne sæsons deltagere vender tilbage.

Vinderen fra i år, Emil Obel, skal danne par med Jasmin Gabay, som han slog i dette års finale.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/agnetheschlichtkrull_dr-0277668.jpg
 Foto: Agnethe Schlichtkrull

De tre finalister, Jon, Jasmin og Emil, vender alle tilbage i en særudgave af "Den store bagedyst". Foto: Agnethe Schlichtkrull

Også den tredje finalist Jon Edlund er tilbage i bagedysten. Hans makker bliver Marianne Bjerring, der røg ud lige før finalen i denne sæson.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/marianne_bjerring.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Jyske Marianne Bjerring blev denne sæson kendt for at bytte sukker ud med salt. Foto: Thomas Laursen

Sidste års vinder Andrea Søllested vender også tilbage, hun danner par med Jesper Sønvdal, som hun var i finale med sidste år.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/andrea-jesper.jpg
 Foto: Thomas Laursen, Mikael Rieck

Andrea og Jesper dystede mod hinanden i finalen i sæson seks og skal nu bage sammen i dette års "Den store jule- og bagedyst". Foto: Mikael Rieck, Thomas Laursen

Den tredje vinder i teltet bliver Liv Martine Hansen, der tog sejren i 2015. Hun skal ælte, røre og dekorere med Ditte Julie Jensen, der var hendes helt store konkurrent i sæson fire.

Artiklen fortsætter under billedet.

Konkurrencens sidste makkerpar bliver Jesper Hemmingsen, der nåede til finalen i sæson fem, han skal bage med Iben Devantie fra samme sæson.

Artiklen fortsætter under billedet.

DR har altså formået af få vindere, finalister og favoritter med i dette års "Den store jule- og nytårsbagedyst", så der er lagt i (bage)ovnen til noget godt.

Det første program sendes på DR1 den 25. december.

Sponsoreret indhold