Nyheder7. juli 2017

Postkort fra de kendte: Her er de på ferie

Palmer, hvide sandstrande og kølig hvidvin. Kendisserne nyder sommeren.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-74516.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Cremen af dansk underholdning er trukket i sommertøjet.

Sommeren på de nordlige breddegrader har dog været lidt så som så, og det har fået blandt andre Irina Olsen, Stephania Potalivo og Kåre Quist til at trække sydpå.

De sender allesammen feriebilleder "hjem" via de sociale medier.

Vi har samlet et lille udpluk af deres dejlige feriebilleder herunder:

Irina spiser lækker mad i Bulgarien sammen med sin mor Mila, søster Victoria og naturligvis Morten "Faustix" Brangstrup Olsen og deres datter Alessia. Irina viser sine flotte former frem i poolen, mens Alessia bliver skubbet rundt i den oppustelige flamingo.

Thomas Helmig er så glad for den spanske by Málaga, at han har skrevet en sang om den. Familien Helmig har et lille landsted på den spanske solkyst, og lige nu ferierer han og fru Renee under den sydspanske by.

Neel Rønholt nyder ferien med familien på den smukke indonesiske ø Bali, som er kendt for sine flotte rismarker.

Stephania Potalivo er hoppet alene på flyveren mod den spanske hitdestination Barcelona og har fundet ud af, at det er en ulempe at være alene på ferie, når ryggen skal smøres ind i solcreme.

Et hav af skildpadder. Muscialsangfuglen Maria Lucia redder de små skabninger på de indonesiske øer Gili øerne.

Kunne man forestille sig et bedre setup at fejre sin syv års bryllupsdag i? Kåre Quist og fru Tine har taget sønnike med til Halkidiki i Grækenland.

TVA-værten er ikke det eneste danske kendte ansigt, der lige nu befinder sig i Halkidiki. Familien Kessler, den del som tæller Lea, Mikkel, Rosalia og Romeo slikker også græske solstråler i den nordgræske perle.

Resten af Kessler-klanen hygger sig på den spanske solkyst, hvor Linse har ferieret gennem mange år - nærmere betegnet kystbyen Benalmádena. Her hygger hun om barnebarnet Alba, Geggo og Cengiz.

Men man behøver ikke tage uden for landets grænser for at smække benene op og lade feriefølelsen sprede sig i kroppen. "Go' Morgen Danmark"s søndagsvært Puk Elgård lader op hjemme i Danmark.

Sponsoreret indhold