Nyheder 13. august 2015

Her er de nye 'Vild med dans'-par

Den nye sæson af 'Vild med dans' er lige om hjørnet, og nu har de 12 nye dansere fået sig en professionel dansepartner.

Her er Vild med dans-deltagerne 2015

Navnene på de 12 kendte er fundet til denne sæsons 'Vild med dans', der ruller over tv-skærmen i efteråret.

Nu har alle de nye dansere fået sig en professionel dansepartner. Det afslører TV 2.

Basketballspilleren Chris Christoffersen måler ikke mindre end 2,18 meter, og er derfor den højeste deltager nogensinde i danseprogrammet. Derfor var det en udfordring at finde en dansepartner til ham, men nu er han blevet parret sammen med danseren Louise Crone Dons, der tidligere har danset sammen med René Dif.

En anden langbenet deltager er Sharin Foo, der er skal svinge hofterne sammen med danseren Frederik Nonnemann, og skuespillerinden Søs Egelind kan se frem til at blive svunget rundt af den dobbelte Vild med dans-vinder Mads Vad.

"Badehotellet"-skuespillerinden Ena Spottag skal danse med den tidligere vinder Thomas Evers, mens skuespillerinden Stephania Potalivo fra "Sjit Happens" skal tage en svingom med danseren Morten Kjeldgaard.

"Tomgang"-skuespilleren Sami Darr skal også pudse danseskoene, når han bliver oplært af Vild med dans-debutanten Patricia Tjørnelund.

James Sampson skal forsøge at imponere dommerne og danskerne med den erfarne danser Mie Moltke, og den tidligere håndboldspiller Katrine Fruelund skal forsøge at danse sig i finalen med Aslak Amtrup. John "Faxe " Jensen danner par med den tidligere finalist Karina Frimodt.

Sangerinden Karen Mukupa er blevet parret med den erfarne danser Michael Olsen og Patrick Berdino er i trygge hænder hos Jenna Bagge.

Endelig skal debutanten Mille Funk lære den konservative politiker Rasmus Jarlov at danse både standard- og latindanse.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold