Nyheder1. april 2015

Her er de kendtes sjove aprilsnarre

Øvvv.... Mads & monopolet stopper til sommer
Her er de kendtes sjove aprilsnarre
Her er de kendtes sjove aprilsnarre
 Fotos: Kaspar Wenstrup og Heidi Maxmiling

Hvert år forsøger en masse mennesker at narre hinanden, når kalenderen viser 1. april.

I år er bestemt ingen undtagelse. Som sangerinden Taylor Swift skriver på sin Twitter-profil, skal man "ikke stole på nogen som helst" på grund af den traditionsrige aprilsnar.

Og selv om den unge musiker nok ikke kender til den danske Go' Morgen Danmark-vært Stéphanie Surrugue, er den dansk-franske tv-vært en af dem, som i dagens anledning forsøger at snyde sine fans.

- Nogle gange skal man gribe de muligheder, der byder sig. Jeg flyver til Sydafrika onsdag eftermiddag for at erstatte Amin (Jensen) i "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra". Tak til Mikkel Beha, der tager mine Go' Morgen-vagter, skriver den morgenfriske tv-vært således på sin profil på Instagram.

Et af de steder, hvor Surrugue er kendt fra, er det ikoniske radioprogram "Mads & Monopolet". Og med en aprilsnar forsøger Danmarks Radio at bilde sine lyttere ind, at netop det program slutter til foråret.

- Det er selvfølgelig en stor beslutning, men jeg har altid følt, at det var rigtigt at stoppe på toppen, siger Mads Steffensen ifølge DR's egen hjemmeside om sin angivelige radio-exit.
Ifølge artiklen om Steffensens afsked med Monopolet, bliver hans program afløst af et nyt program, "Palle & Panelet", med storebror Palle Steffensen i værtsrollen.

Sponsoreret indhold