Her er Connie Nielsens nye film forbudt

Connie Nielsen bliver instrueret af Patty Jenkins i forbindelse med en scene til\

Connie Nielsen bliver instrueret af Patty Jenkins i forbindelse med en scene til"Wonder Woman". Ekstra Bladets anmelder er ikke begejstret for danskerens præstation.

Foto: All Over Press)

 
 
Ekstra Bladets anmelder mener, at den danske Hollywoodstjerne Connie Nielsen  er 'tåkrummende ringe' i den superheltefilm 'Wonder Woman', der netop har haft premiere.
 
Faktisk mener anmelderen, at Connie Nielsen er så stiv i replikkerne og spiller så dårligt, at hun leverer karrierens 'ringeste præstation'.
 
 
Og forleden havde Connie Nielsen et 'Marilyn Monroe'-uheld i New York City, da hun promoverede Wonder Woman.
 
Den 51-årige frederikshavner var iført en smuk rød kjole, men vinden drillede og løftede Connies kjole op og blottede hendes bare numse - hun var gået i byen uden trusser.
 
Det er dog hverken det ringe skuespil eller den uheldige, men søde  numse-scene, der er årsag til, at 'Wonder Woman' nu forbydes i Libanon.
 
 
Det mellemøstlige land forbød få timer før premieren onsdag aften alle biografer at vise filmen på grund af en af de andre hovedrolleindehavere, 32-årige Gal Gadot, der spiller 'Wonder Woman' og Connie Nielsens datter i filmen.
 
Årsagen er Gal Gadots oprindelse og fortid.
 
Gal Gadot er Israeler.
 
 
Før hun blev stjerne i 'Wonder Woman' har hun været model og vandt som 18-årig 'Miss Israel' og deltog senere i 'Miss Universe'-konkurrencen i Ecuador i 2004.
 
Hun var med i den fjerde film i 'Fast & Furious'-serien, men det er næppe modelarbejdet og de tidligere roller, der har fået filmen forbudt i Libanon.
 
Det skyldes nok primært Gadots nationalitet og så det ikke ubetydelige faktum, at hun har aftjent to års værnepligt i Israels væbnede styrker.
 
 
Så selv om bybilledet i Beirut havde været prydet af store plakater med 'Wonder Woman', må de 15 biografer, der havde planlagt at vise filmen nu sætte noget andet på plakaten, skriver norske vg.no
 
På grund af den løbende krig mellem Libanon og Israel er der en lov om boykot af israelske produkter, og det har nu - godt hjulpet på vej af en aktivist-gruppe - ført til forbuddet mod 'Wonder Woman'.
 
Men både 'Fast & Furious'-filmen og 'Batman Vs Superman' der havde Gadot på rollelisten blev vist i Libanon i sin tid, så forbuddet skyldes nok primært, at en aktivist-gruppe har lagt pres på myndighederne for at få filmen taget af plakaten.
 
Herhjemme må du dog gerne se både Gal Gadot og Connie Nielsen og 'Wonder Woman' har premiere i 66 biografer i Danmark i dag, den 1. juni.
 
Se galleri med dejlige Connie Nielsen numse-brøler:

Connie Nielsen i New York i maj 2017 (viser numse på rød løber)

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close