Nyheder 4. juni 2014

Her er Brian Laudrups nye job

Læs her hvad fodboldlegenden nu skal lave
Af af
Brian Laudrup skifter fra Viasat til Kanal5
Brian Laudrup skifter fra Viasat til Kanal5
Foto: SBS DiscoveryBrian Laudrup bliver ny landsholdsekspert på Kanal5, oplyser kanalen i en pressemeddelelse. Han får følgeskab af en anden fodboldlegende, Frank Anesen, og den rutinerede fodboldjournalist Mette Cornelius.

LÆS OGSÅ: Rasmine Laudrup: Vi er ikke helt normale

Rollen som fodboldorakel er langtfra ny for Brian Laudrup, der sagde sit job som Champions League-ekspert hos Viasat op for altså nu at være en del af den store landsholdssatsning på Kanal5, der har tv-rettighederne til kvalifikationskampene til EM i 2016 og VM i 2018.

Frank Anesen har før flirtet med ekspertrollen på TV 2, men ellers har han brugt det meste af sin tid som sportsdirektør i storklubber som Chelsea, Ajax og Tottenham.

LÆS OGSÅ: Brian Laudrup - Helt rask

Mette Cornelius har dækket fodbold for blandt andre P3, Viasat og senest Canal9. I kommunikationskredse blev hun anset for at være et godt bud på Dansk Boldspil Unions nye kommunikationschef.


Det nye eksperthold på Kanal5. (Foto: SBS Discovery)

LÆS OGSÅ: Brian Laudrups datter: Så lækker er hun i dag

Ansættelsen af de tre prominente navne vækker glæde hos SBS Discovery, der ejer Kanl5.

"Vi er ovenud glade for at kunne præsentere denne super fantastiske trio for vores landsholdspublikum. Vi er sikre på, at Brian Laudrup, Frank Arnesen og Mette Cornelius sammen kan samle seerne omkring landsholdet og give danskerne et unikt indblik i det danske hold," siger Jes Holm Andersen, sportschef hos SBS Discovery i pressemeddelelsen.

Sponsoreret indhold