Nyheder19. september 2015

"Vild med dans": Her er billederne fra fredagens dansefest

Fredag aften blev det alvor i ”Vild med dans”, for her røg det første dansepar ud. Her kan læse om aftenens højdepunkter og ikke mindst se alle billederne fra dansegulvet

VMD 2015 - program 2

Fredag aften blev dansefesten for alvor skudt i gang, da det første par i dette års ”Vild med dans” måtte forlade dansegulvet.

Det blev - måske lidt forventet - skuespilleren Sami Darr, der som den første måtte forlade denne sæson af "Vild med dans".

Allerede i sidste uge måtte han og dansepartneren Patricia nøjes med bundpoint, og også denne fredag kæmpede de med trinene. Parret fik således kun ni point for deres salsa, og dét sammen med seernes SMS-stemmer var altså ikke nok til at gå videre.

Parret endte i omdans med den tidligere håndboldspiller Katrine Fruelund og hendes partner Aslak. De er med videre i dansekonkurrencen.

SE og HØR har samlet alle billederne fra fredagens dansefest. Du kan se billederne i galleriet øverst i denne artikel.

De 12 par skulle fredag aften forsøge at imponere dommerne og danskerne i hele fire forskellige danse: Jive, tango, salsa og wienervals. Og det var altså noget af en udfordring for flere af parrene.

James Sampson og hans partner Mie Moltke kunne i sidste uge lade sig hylde, da de scorede toppoint for deres dans. Denne fredag måtte de dog lægge ører til lidt mere kritik fra de fire dommere, som ikke var helt imponerede over deres tango. Fredag aften måtte de derfor ”nøjes” med 11 point.

Chris Christoffersen og hans partner Luise kæmpede også med deres dans. De forsøgte at imponere med en tango, men selvom der var flotte ord fra dommerne, var der alligevel nogle store problemer for den 2,18 meter høje basketballspiller:

- Jeg er dybt imponeret over, at du kan agere dansen så meget. Jeg er vild med det hele! På nær… fodarbejdet!, lød det fra Britt Bendixen.

Parret kunne blot høste seks point i alt for deres dans.

Ena Spottag og hendes partner Thomas Evers kunne dog glæde sig over en strøm af rosende ord fra dommerne, der kaldte deres wienervals for både ”intim og øm”:

- Den var meget, meget fin. Den var meget romantisk. Det var rigtig godt klaret. Tillykke med det, sagde en glad Anne Laxholm såedes, før hun gav parret flotte fire point. I alt fik Ena og Thomas 12 point for deres wienervals.

I ugens løb var Stephania Potalivo i fare for at måtte forlade ”Vild med dans” – hun havde pådraget sig flere smertefulde fibersprængninger mellem ribbenene, men hun kæmpede i træningslokalet sammen med sin partner Morten Kjeldgaard. Og det hårde arbejde belønnede sig.

Dommerne kunne således ikke se, at den 28-årige SJIT Happens-stjerne måtte danse i smerte.

- Jeg kunne overhovedet ikke se det! Overhovedet ikke. Du har jo det, som kendetegner en naturlig og vældig god danser. Du har fra naturens hånd en mega koordination. Du er virkelig velkoordineret. Derfor dansede I også en virkelig, virkelig god salsa. Den sad lige i skabet!, lød det fra en begejstret Hübbe, før han belønnede parret med flotte fire point.

I alt kunne parret forlade dansegulvet med hele 16 point.

Også Søs Egelind og hendes partner Mads Vad var glade, da de forlod dansegulvet. De fik nemlig 14 point for deres tango, som de dansede til ”On the Radio” med Donna Summer.

Sponsoreret indhold