Nyheder27. oktober 2014

Her er anmelderens dom over ’Popstars’-sangen

Deltagerne i ’Popstars’ har lavet deres første sang sammen. Få anmelderens dom her
Af af
I artiklen kan du læse, hvad Gaffas anmelder mener om deltagerne, der er nøje udvalgt af de prominente dommere
I artiklen kan du læse, hvad Gaffas anmelder mener om deltagerne, der er nøje udvalgt af de prominente dommere
 Foto: Krestine Havemann/ SBS DiscoveryMedina, Christiane Schaumburg-Müller O'Connor og Søren Rasted har knoklet for at finde frem til de deltagere, de tror på i 'Popstars' på Kanal 5. De fem aspirerende popstjerner, der har klaret sig igennem dommernes udvælgelsesproces, har lavet deres første fællessang i det stort anlagte talentprogram.

LÆS OGSÅ: Popstars blev til flopstars
LÆS OGSÅ: Popstars: De vandt og deltog

Se musikvideoen nederst i artiklen.

SE og HØR har bedt musikbladet Gaffas anmelder, Malena Salvado om at lytte til sangen. Hendes dom er klar: de såkaldte popstjerner har leveret et ligegyldigt nummer med ligegyldig vokal.


- Der er en grund til den forudindtagede mening om 'outputtet' af danske talentshows - det bliver bare aldrig særlig godt. Heller ikke denne gang: nummeret er lidt ligegyldigt, der er ingen hooks, der sætter sig fast, og så har jeg umiddelbart svært ved at se, at deltagerne her har det, der skal til, Hverken på vokal eller udtryk. De har en masse attitude, og det kan godt være en god ting, men det giver som regel bare bagslag, hvis man ikke har noget at have det i, siger Malena Salvado til SE og HØR.

Anmelderen giver deltagerne ret i, at de bliver dømt hurtigere end så mange andre.

- Deltagerne siger det meget godt selv; "du har dømt mig allerede før du har hørt mig", hvilket jeg nok må indrømme også er tilfældet. Jeg har hverken set programmet eller kender andet til deltagerne og deres talent end hvad de viser med videoen her, siger Malena Salvado.

Herunder kan du se musikvideoen. Er du enig med Gaffas anmelder? Deltag i debatten på SE og HØRs Facebook-side


Sponsoreret indhold