Her er årets bedste tv-værter

Cecilie Beck var en af vinderne ved årets TV-Guld

Cecilie Beck var en af vinderne ved årets TV-Guld

Foto: All Over
Når tv-seerne skal have dagens nyheder om Ukraine, aflytningsskandaler og politiske kampe serveret i fjernsynet, skal det helst være TV2-værterne Cecilie Beck og Michael Kamber, der er ved roret. Det står klart, efter at Billed Bladets læsere har stemt og kåret de to nyhedsværter til årets bedste.

LÆS OGSÅ: Cecilie Beck: Overvejede barn med Tantholdt

De to blev derfor fredag aften belønnet med statuetter, da Billed-Bladets årlige prisuddeling, TV-Guld, blev afholdt.

Der var også statuetter til DR's Ulla Essendrop og TV2's Morten Ankerdal. De to er nemlig de foretrukne værter, når emnet er sport, og folket hjemme foran tv-skærmene skal have det sidste nye om Wozniacki, Mikkel Kessler og Superligaen.

LÆS OGSÅ: Ulla Essendrop sætter manden på plads

Den garvede TV2-vært Michéle Bellaiche kunne fredag aften løfte sit andet TV-Guld-trofæ i karrieren. I sit job på TV2's Go'Aften Danmark er hun nemlig seernes foretrukne kvindelige underholdningsvært. Tilbage i 2010 blev hun kåret til årets kvindelige tv-vært.

Prisen for årets mandlige underholdningsvært gik til Peter Ingemann. I 2013 har han både været vært på DR og TV2 i programmer som "Hammerslag" og "Nybyggerne".

LÆS OGSÅ: Peter Ingemann: Far begik selvmord

Årets bedste tv-program står "Bonderøven" bag. Programmet om Frank fra Kastanjegården er nemlig seernes foretrukne, når tv'et bliver tændt om aftenen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close