Nyheder2. november 2022

Her afslører Alex Vanopslagh sin TikTok-hemmelighed

Alex Vanopslagh afslører, at slet ikke er ham, der udtænker idéerne til de TikTok-videoer, der har givet ham stjernestatus på det sociale medie
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Her afslører Alex Vanopslagh, at det ikke er ham, der er hjernen bag de TikTok-videoer, der har givet ham stjernestatus.
 Video: SE og HØR

Liberal Alliance er for alvor tilbage i dansk politik.

Ved tirsdagens Folketingsvalg endte partiet med hele 7,9 procent af danskernes stemmer, og det dem en fremgang på hele 5,6 procent fra valget i 2019.

Det giver også 14 mandater i Folketinget, og succesen var for alvor til at smage på til partiets valgfest på Højbro Plads kun et stenkast fra Christiansborg.

Her mødte SE og HØR også en glad, veloplagt men også træt partiformand, Alex Vanopslagh, der var godt tilfreds med valgresultatet.

Men det er ikke kun i antallet af stemmer, at man kan se den genfundne succes, som Liberal Alliance lige nyder.

På det sociale medie TikTok er partiformanden nemlig blevet en enorm figur – ja, han har nærmest rockstjerne-status på mediet – men nu afslører han, at det faktisk ikke er ham, der er hjernen bag videoerne.

– Det er jo faktisk ofte vores dygtige ansatte, der kommer med gode TikTok-idéer, fortæller han med en drink i hånden.

Afslører du lige dig der selv der?

– Jeg er stolt over, at vi har dygtige ansatte, der gør mig god. Jeg kan ikke finde ud af en skid på TikTok. Nej, det er vores folk, smiler Alex Vanopslagh.

Alex Vanopslagh har nærmest fået rockstjerne-status.
Alex Vanopslagh har nærmest fået rockstjerne-status.
 Foto: Martin Høien

Ulykkelig over partilederdebat

Efter fire ugers valgkamp med partilederdebatter, TikToks og meget andet, var det også en træt g afslappet Alex Vanopslagh, der mødte Liberal Alliances medlemmer til festen.

– Lige nu er jeg faktisk bare utrolig afslappet. Efter fire ugers kraftpræstation, så falder man jo ned på valgaftenen, og det er dejligt.

Der var dog én ting, der gik ham rigtig meget på, da han blev spurgt ind til, hvordan valgresultatet skulle fejres. Partilederdebatten på Christiansborg klokken 1 om natten.

– Jeg prøver at komme rundt og snakke med vores medlemmer, der har leveret en stor indsats og få et par drinks. Og så skal jeg ulykkeligvis over til partilederdebat her klokken 1 i nat. Nu har vi fået en del mandater, og måske kan vi bruge dem til at afskaffe de der partilederdebatter midt om natten, siger han med et træt blik i øjnene.

Efter en stor valgdag, skal der nu sammensættes en ny regering, og på trods af det gode valg, så står rød blok med et flertal og 90 mandater.

De næste uger vil vise, om Mette Frederiksen på trods af flertallet er villig til at indgå i en bred regering, som hun flere gange op til valget har sagt, at hun vil.

Sponsoreret indhold