Nyheder17. januar 2024

Henrik Uhd Christensen er død: Blev kun 54 år

Mangeårig administrerende direktør i Viking Life-Saving Equipment – Henrik Uhd Christensen – er død, blot 54 år
Dronning Margrethe besøgte Viking Life Saving Equipment i august 2021. I den forbindelse mødte hun også direktør Henrik Uhd Christensen, der nu er død.
Dronning Margrethe besøgte Viking Life Saving Equipment i august 2021. I den forbindelse mødte hun også direktør Henrik Uhd Christensen (til venstre), der nu er død.
 Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Esbjerg har mistet én af byens mest markante skikkelser.

Den mangeårig administrerende direktør i Viking Life-Saving Equipment – Henrik Uhd Christensen – er således død.

Henrik Uhd Christensen blev blot 54 år.

Det meddeler koncernen ifølge JydskeVestkysten i en pressemeddelelse.

”Det er med stor sorg, vi meddeler, at CEO i VIKING Life-Saving Equipment, Henrik Uhd Christensen, 54 år, den 17. januar 2024 er afgået ved døden efter kort tids sygdom. Henrik efterlader sig hustru og to voksne sønner,” meddeler Viking ifølge mediet.

Dødsfaldet har rystet mange i byen. Også borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) begræder Henrik Uhd Christensens alt for tidlige død:

- Det er tragisk og fuldkommen uforståeligt – at Henrik det ene øjeblik virker helt frisk og rask, og det næste øjeblik er han død. Det kan den menneskelige hjerne jo bare ikke fatte, siger han til JydskeVestkysten.

Henrik Uhd Christensen indledte sin karriere hos Viking-virksomheden i 1992, hvor han arbejdede med eksportsalg. I den forbindelse var han udstationeret i Hamborg, Tyskland som administrerende direktør.

I 2000 rykkede han tilbage til Danmark, hvor blev han udnævnt til global salgs- og marketingdirektør og flyttede. I 2010 blev han så udnævnt til topchef for firmaet.

Sponsoreret indhold