Henrik Qvortrup: Tilbage på SE og HØR

Henrik Qvortrup glæder sig til at genoptage sit gamle job som kaptajn på SE og HØR-skuden

Henrik Qvortrup glæder sig til at genoptage sit gamle job som kaptajn på SE og HØR-skuden

Foto: Thomas Laursen

Selv om han bedyrede, at jobbet som politisk redaktør på TV2 var drømmejobbet, så trak den kulørte del af medieverdenen alligevel mere i Henrik Qvortrup, når det kom til stykket.

Derfor kan bladet nu meddele, at Henrik Qvortrup har sagt ja tak til at komme tilbage som chefredaktør på SE og HØR. Et job, som han bestred med stor succes i over seks år. I december fratrådte han imidlertid jobbet, da han fik tilbudt - som han selv kaldte det dengang - drømmejobbet på TV2 som politisk redaktør.

De kendte græder

Her mindre end et halvt år efter han fratrådte, er han tilbage på pinden igen til stor fortrydelse for mange kendte, da Henrik Qvortrups varemærke på bladet var den kontante og kompromisløse holdning over for alle kendte, som Henrik Qvortrup længe har syntes, "var en forkælet flok jammerhoveder".

- Vi er SÅ kede af den nyhed, og jeg taler på de fleste af mine kollegers vegne, udtaler en kendt, som under ingen omstændigheder ønsker sit navn frem, da han frygter for følgerne fra SE og HØRs nye chef.

- Det har været en svær proces at skulle omstille sig, men da bladet øjensynligt har svært ved at finde en afløser, føler jeg, det er vigtigt at kunne træde til og hjælpe dem ud af krisen, fortæller Henrik Qvortrup, som tiltræder i dag den 1. april.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close