Henrik Qvortrup: Smider det hele

Selveste Henrik Qvortrup som SE og HØR-manden. Se i SE og HØR, hvor langt han går

Selveste Henrik Qvortrup som SE og HØR-manden. Se i SE og HØR, hvor langt han går

Foto: Peter Grosen

Bagerst i det nye SE og HØR, som er på gaden fra i morgen torsdag, finder man en ordentlig afskedssalut fra bladets chefredaktør gennem mere end 6 år. Henrik Qvortrup, som snart begynder i sit nye job som politisk redaktør på TV2, optræder nemlig som SE og HØR-manden. En fast bestanddel i bladet, som han i sin tid selv valgte at indføre.

Noget tyder dog på, at Henrik Qvortrup ikke selv har meldt sig på banen som et bud på bladets julegave til de kvindelige læsere.

Jeg har bare lagt krop til

- Der sker jo det, når man er afgående chefredaktør, at man ikke længere har kontrol over, hvad der sker. Havde jeg været det, havde jeg valgt at skåne læserne for den oplevelse. Jeg har bare lagt krop til, om man så må sige, forklarer Henrik Qvortrup, der bestemt ikke er utilfreds med resultatet.

- Sådan noget bliver jo ikke bedre end forlægget og i det lys, er jeg sådan set meget godt tilfreds, smiler Henrik Qvortrup, som gang på gang gennem sin karriere på SE og HØR har måttet forklare og ikke mindst forsvare SE og HØR-manden.

- Jeg vil SE og HØR-manden det bedste. Det skal lige siges, at det ikke skyldes mine egne præferencer, men simplethen et pres fra de kvindelige læsere om ligestilling på det område. Majoriteten af de kvindelige læsere er dog ikke parate til, at manden skal smide det hele, siger Henrik Qvortrup.

Se selv i SE og HØR, som er på gaden fra i morgen torsdag, hvor langt den afgående chefredaktør selv har valgt at gå som SE og HØR-manden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close