Nyheder21. april 2009

Henrik Qvortrup: Smadrede hoften

SE og HØRs tidligere chefredaktør var udsat for et slemt styrt på cyklen og kommer til at gå med krykker hele sommeren
Henrik Qvortrup var slemt uheldig, da han var ude at cykle i de svenske skove
Henrik Qvortrup var slemt uheldig, da han var ude at cykle i de svenske skove
 Foto: All Over

I disse timer føler Henrik Qvortrup sig ikke som verdens heldigste mand. Under sin ferie i ødegården i Sverige styrtede han, da han var ude at cykle.

- Jeg cyklede på min mountainbike i skoven ved siden af min ødegård. Og så gik det galt, da jeg skulle lave et venstresving, fortæller Henrik Qvortrup.

Det gik så galt, at han smadrede hoften.

Men lidt heldig var han også, for han havde nummeret på sin nabo i sin mobiltelefon, så han hurtigt kunne få rekvireret en ambulance.

Nu ligger han på Blekingesjukhuset i Karlsham, hvor han allerede er blevet opereret i hoften.

- Jeg ved ikke, hvor længe jeg skal blive på hospitalet. I søndags var jeg til gå-test, og da kunne jeg kun gå cirka 12 centimeter, selv om jeg blev støttet af to svenske sygeplejersker. Så det er ret slemt, siger Henrik Qvortrup til Ekstra Bladet.

Foreløbig bliver smerterne holdt nede med morfin. Qvortrup håber på at kunne være tilbage i sit job som politisk redaktør på TV2 i løbet af et par uger, men ved, at han kommer til at gå med krykker hele sommeren.

Og den planlagte ferie til Kreta med familien, som han skulle have været af sted på i dag, har han naturligvis meldt fra til.

Sponsoreret indhold