Nyheder1. december 2008

Henrik Qvortrup: Elsker stadig SE og HØR

Den afgående chefredaktør vil savne stillingen, der udviklede sig til et drømmejob
Henrik Qvortrup var slemt uheldig, da han var ude at cykle i de svenske skove
Henrik Qvortrup var slemt uheldig, da han var ude at cykle i de svenske skove
 Foto: All Over

I knap syv år har den skaldede chefredaktør delt vandene med sin skarpe holdning til, hvor grænserne går for, hvad man må skrive om de kendte. Men om lidt er det slut. I fredags afleverede han sin opsigelse, og inden længe tiltræder han jobbet som politisk redaktør på TV2.

Ikke som folk er flest
- Jeg sagde ja tak til TV2, fordi det simpelthen er mit ønskejob. Tiden var inde til noget nyt, men jeg havde ikke skiftet for hvad som helst, fortæller Henrik Qvortrup.
Det omstridte job som chefredaktør på landets mest elskede og hadede ugeblad, bliver dog ikke let at forlade.

- Mit nye job er et tilvalg - ikke et fravalg. Jeg kommer til at savne SE og HØR. Folk her er ikke, som folk er flest. Det er et fantastisk sted. Jeg håber på, at jeg stadig må komme og besøge redaktionen. Da jeg sagde ja tak til jobbet på SE og HØR, spåede mange, at jeg ikke ville holde i et år. Men det udviklede sig til et drømmejob for mig.

Det er især Christiansborg og politik, der trækker i Qvortrup, der dog ikke foreløbig kan lægge sladderen på hylden.

- Jeg må jo nok til at investere i Danmarks bedste, skarpeste og frækkeste ugeblad, griner han, men bliver straks alvorlig igen.
- Jeg har fået gode kollegaer på SE og HØR, men også gode venner, og det skubber man ikke fra sig...

Præcis hvornår, Henrik Qvortrup skal tiltræde sin nye stilling, er endnu uklart, men han har allerede sikret sig, at han får sladderbranchens bedste nyhedsbrev over mobilen.

Sponsoreret indhold