Nyheder22. december 2008

Henrik Bruhn: Ville købe lykke

Komikeren, som har brugt det seneste år på at smide 100 kilo, har været alt for fokuseret på penge
Henrik Bruhn var både deprimeret og 100 kilo for tung, da han gik i gang med "Comedykuren". I dag er han et nyt menneske både udenpå og indeni
Henrik Bruhn var både deprimeret og 100 kilo for tung, da han gik i gang med "Comedykuren". I dag er han et nyt menneske både udenpå og indeni
 Foto:All Over/Kanal5

Henrik Bruhn har i takt med sit vægttab det seneste år måttet hive det ene skelet ud af skabet efter det andet. Så det er ikke kun en 100 kilo lettere komiker, som snart går ind i 2009, men også et helt nyt menneske indeni.

Han fortæller blandt andet, at han tidligere var alt for fokuseret på penge.

- Jeg har altid gerne villet være rig, for har man penge, kan man købe alt. Ergo, skal man gå efter pengene først - så kan man få sig en personlighed bagefter. Det var det, der satte sig inde i mig. Hele mit liv var jeg på jagt efter penge, fortæller den 36-årige jyde til B.T.

I løbet af sin transformation, der blev hjulpet på vej af Kanal 5-programmet "Comedykuren", hvor seerne fulgte Henrik Bruhns kamp for at tabe sig hjulpet på vej af stand-up-kollegaen Anders Matthesen, gik det op for ham, hvad hans ærgerrighed egentlig drejede sig om.

- Jeg indså for sent, at det, jeg ville købe for alle mine penge, var lykke. Men jo mere jeg købte, jo mere ulykkelig blev jeg.

I dag har Henrik Bruhn fået selvværd og har ikke længere brug for at jage luftkasteller.

Han har droppet sin tvivlsomme forretning, hvor han snød sine kunder og laver nu kun stand-up-shows.

Ud over at kunne gå juledagene i møde som en halvt så stor mand, som sidste år (92 kilo) kan han også glæde sig til at fejre højtiden sammen med sin nye kæreste.

Sponsoreret indhold