Henrik Boserup trynet af politiet

Henrik Boserup er rystet over politiets voldsomme trusler mod hans kun 7-årige søn

Henrik Boserup er rystet over politiets voldsomme trusler mod hans kun 7-årige søn

Foto: All Over

En ellers glad dag for kokken Henrik Boserup, hans søn og en kammerat endte i aftes med trusler om håndjern, anholdelse og børnehjem. Det skriver Ekstra Bladet.

Efter at have hygget sig i Kongens Have med sin søn Vincent og dennes klassekammerat var de på vej hjem, da en hundepatrulje standsede dem.

Læs også: Hvenegaard fik snuppet kørekortet i bonde-race

Sønnen græd over betjentenes voldsomme fremfærd

- Vi skulle blot en kort vej hjem. Og pga. at jeg ville beskytte min søn i trafikken, valgte vi at køre på fortovet, der i øvrigt var totalt mennesketomt, fortæller Boserup til avisen og fortsætter:

- Pludselig kørte en blå politibil med 2 betjente og hunde op på siden af os. Klokken var 20.43, og den ene betjent begyndte straks at vifte med håndjernene over for mig. Min søn satte i et stort hyl. Især da betjentene sagde, at han nok skulle blive afleveret til Københavns Børneforsorg. Min søn er altså stor nok trods sine 7 år til at forstå, hvad betjentene havde gang i.

Politiet nægtede at identificere sig

Han er ikke i tvivl om, at den slags opførsel lægger sig direkte op ad decideret magtmisbrug.

Betjentene nægtede efterfølgende at oplyse deres navne eller tjenestenumre, selv om de har pligt til det. Henrik Boserup selv slap for håndjern, og sønnen blev trods de ubehagelige trusler ikke taget med på børnehjem.

TV-kokken kan dog se frem til at modtage en bøde fra de anonyme politimænd.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close