Nyheder21. marts 2013

Henriette Zobel: Taler ud om sin nedtur

Den spirituelle jetsetter gik helt ned med flaget
- Nu er jeg ude på den anden side, siger smukke Henriette Zobel.
- Nu er jeg ude på den anden side, siger smukke Henriette Zobel.
 Foto: All Over



Der skulle både medicin og adskillige timer på briksen hos en psykoterapeut til, før smukke Henriette Zobel kunne se lyset igen oven på den store nedtur, hun havnede i for et par år siden.

I det nye Alt for damerne fortæller Henriette Zobel ærligt om depressionen, som ramte hende, efter hun erklærede sin tøjvirksomhed Pureheart konkurs.

Årgang 0-far: Min store nedtur

- Alt det, jeg havde været alt for god til at dulme og ikke tage mig af, fordi jeg aldrig havde tid, kom væltende, fortæller den 50-årige Zobel, som faldt ned i et sort hul og oplevede en stor sorg og en enorm træthed oven på de stressede år som virksomheds-indehaver.

- Da jeg havde det allerværst, var det, som om gnisten var væk. Som om der ikke var liv i mig, siger hun videre.

Ulrich Wilbek: Ramt af depression

Med professionel hjælp samt støtte fra familie og gode venner kom hun langsomt på fode igen og er i dag glad for sit liv, som hun bruger på at undervise i meditation samt holde foredrag om stress.

- Jeg er glad for at kunne sige, at efter at have en tur i tørretumbleren er jeg kommet godt ud på den anden side, siger Henriette Zobel, som har været gift med erhvervsmanden Peter Zobel og dermed været papmor for hans døtre, Sarah og Rigmor Zobel.

Sarah Zobel: Er ægteskabet virkelig slut?



Sponsoreret indhold