Nyheder 30. november 2011

Henning Jensen: Brækket nakkehvirvel

Den kongelige skuespiller må melde fra til stor forestilling
Den folkekære skuespiller har brækket en nakkehvirvel, men regner med snart at være rask igen
Den folkekære skuespiller har brækket en nakkehvirvel, men regner med snart at være rask igen
Foto: ALL OVER

En brækket nakkehvirvel koster nu den 68-årige Henning Jensen en længere ufrivillig pause fra Det Kongelige Teaters scene. Han må melde sig syg til premieren af forestillingen Gengangere, og det ægrer skuespilleren.

- Jeg føler, at det er noget af det bedste teater, man kan opleve lige nu i Europa, og så får man ikke engang premieren med, siger Henning Jensen i en pressemeddelelse.

Læs også: Konstant medicineret

Den dramatiske skade er ikke kommet på grund af et fald, men er opstået formentlig på grund af en medfødt skade i nakken, fortæller teatrets pressemedarbejder.

- Lægerne gætter på, det er en skade, der har udviklet sig over mange år i Hennings nakke, siger presseansvarlig David Pepe Birch.

- Det er selvfølgelig noget, vi alle sammen er meget kede af, men vi håber, at Henning kan nå at vende tilbage, så han kan være med i stykket der spiller i to måneder.

I forestillingen Gengangerne afløses henning Jensen af skuespilleren Kristian Halken. I forbindelse med sygemeldingen er stykkets premiere udsat til 9. december.

Sponsoreret indhold