Peter Aalbæk i comeback: Helt nøgen på scenen

18. juli 2018 blev der holdt halvvejsfest i ”Cirkusrevyen” – og Peter Aalbæk gik blandt andet på scenen uden en trevl på kroppen.

18. juli 2018 blev der holdt halvvejsfest i ”Cirkusrevyen” – og Peter Aalbæk gik blandt andet på scenen uden en trevl på kroppen.

(Foto: Thomas Laursen)

Han har altid kunne lide at overraske og forarge.

Det første gjorde Peter Aalbæk, da der onsdag aften blev holdt halvvejsfest i ”Cirkusrevyen”.

Her arrangerer medarbejderne hvert år en revy, hvor de parodierer årets revyskuespillere, og i år havde de lokket Peter Aalbæk med på scenen.

- Jeg tager rollen som den klammeste fætter i byen, når bare det giver en parodi i ”Cirkusrevyen”, sagde Peter Aalbæk, mens han gjorde entre, som Gud har skabt ham og med en ordentlig cigar i munden. 

Den 62-årige filmmager har selv fået en kærlig tur i revymaskinen, hvor skuespilleren Niels Ellegaard i ”Cirkusrevyen” parodierer Ålens rolle i efterårets Me Too-bølge.

Her blev Peter Aalbæk beskyldt for seksuelle ydmygelser af kvindelige ansatte. Det førte først til en række bramfri udtalelser fra Zentropa-direktøren, inden han fik mundkurv på.

Mundkurven er nu fjernet igen, og til halvvejsfesten viste han, at der stadig er masser af krudt i Ålen.

- For fanden, jeg tænkte, nu skal de sgu lige se en skuespiller, som går oprigtigt "all the way", grinede Peter Aalbæk, da han var færdig med at optræde og havde fået joggingbukserne og sandalerne på igen.

Blufærdigheden og nerverne skulle man kigge langt efter.

- Jeg har spillet den rolle før. Når man har en krop, der er værd at beskue, så er det ikke så slemt, slog han fast, inden han fik serveret en øl og hyggede sig i teltet på Bakken.

Du kan se billederne af en nøgen Peter Aalbæk i galleriet fra Midtvejsfesten herunder:

Halvvejsfest i Cirkusrevyen samt nøgen Peter Aalbæk på scenen i juli 2018

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close