Helt glatte

Så bli\'r det ikke meget glattere nord for øjenbrynene: Zenta Jonsson og Catherine Danneskiold-Samsøe til hhv. åbning af natklub i sidste uge og modemesse i går onsdag

Så bli'r det ikke meget glattere nord for øjenbrynene: Zenta Jonsson og Catherine Danneskiold-Samsøe til hhv. åbning af natklub i sidste uge og modemesse i går onsdag

Foto: Michael Medgyesi og Thomas Laursen

Som SE og HØR før har kunnet berette, så har den snart 43-årige Zenta Jonsson lagt ansigt til kosmetikfirmaet BM's antirynkeprodukter.

Og det tip har hun garanteret også givet til grevinde Catherine Danneskiold-Samsøe, som har en ligeså glat pande som Zentas med den fineste babyhud trods Catherines efterhånden 51 somre.

Køb hudplejeprodukter her

Der er mange, som stadig nægter at lade tidens tand gnave sig ind i ansigtshuden og efterfølgende får lavet ansigtsløftninger, botox-indsprøjtninger eller den nyeste trend i Hollywood: Strækmærkesalven StriVectin-SD.Det er egentligt et middel, som burde smøres ind et helt andet sted end ansigtet, men som på forunderlig vis har vist sig måske at være det nyeste vidundermiddel indenfor den evige kamp om at finde det bedste og mest effektive middel mod de forbandede rynker.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close