Nyheder5. februar 2009

Helle Thorning: Ukendt lydklip fundet

Var det godt, at Socialdemokraternes formand valgte en karriere i politik i stedet for at blive noget ved musikken? Døm selv her
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/hellethorningsyngerung1-jpg.jpg
 Foto: All Over

I dag, fredag, kan vi alle høre Helle Thorning-Schmidt folde sig ud som sanger i "Den Store Klassefest". Men før du tænder for fjerneren, så lyt lige til dette gamle lydklip, SE og HØR er kommet i besiddelse af.

Det stammer helt tilbage fra 1982, hvor den senere dronning af socialdemokratiet gik i 2. Y. på Ishøj Gymnasium. Hun deltog i en skoleforestilling, som DR fulgte tilblivelsen af, og ikke nok med, hun havde sin skoles højeste gennemsnit - hun kunne også synge rent.

Det er således teenageren Helle Thorning-Schmidt, du kan høre frasere sig gennem teksten, som begynder med "Du ved jo godt, hvor sky jeg er".

Ligget i en skuffe i 26 år
Klippet har ligget i 26 år i en skuffe hos en af Thorning-Schmidts gamle skolekammerater, som for øvrigt spiller bas på lydklippet. Musicalen blev for øvrigt komponeret og fremført af eleverne selv.

Helle Thorning synger duet med en vis Sus og en Mimi, men det har ikke været muligt at opstøve, hvor de er blevet af i dag.

Hør Helles skønsang her

Læs et stort interview med Helle Thorning-Schmidt i SE og HØR i denne uge.

Sponsoreret indhold