Nyheder 6. december 2013

Helle Thorning-Schmidt mod halsbrand

Undrer du dig også over, hvorfor statsminister Helle Thorning-Schmidt optræder som julenisse i apotekernes blad?
Af af
Statsminister Helle Thorning-Schmidt i reklame-kampagne for apotekerne? Læs nedenfor hvordan det hænger sammen.
Statsminister Helle Thorning-Schmidt i reklame-kampagne for apotekerne? Læs nedenfor hvordan det hænger sammen.
Foto: A-APOTEKET, POLFOTOStudsede du også over at se statsminister Helle Thorning-Schmidt iført nissehue optræde i en reklametryksag, da du i formiddags var henne på apoteket for at hente antabus, fortrydelsespiller og viagra?

Så er du ikke alene.

Men SE og HØR kan afsløre, at kvinden på forsiden af det gratis magasin A-apoteket, som lige nu ligger frit fremme på mange af landets apoteker, slet ikke er statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Kvinden med Thorning-smilet og det velplejede ydre hedder såmænd Mette Mathiesen. Hun er 51 år og er ansat som farmakonom på Tønder Løve Apotek.


Sådan præsenteres Helle Thorning-Schmidts dobbeltgænger på forsiden af magasinet A-apoteket. (Foto: A-apoteket)


Helle Thorning-Schmidt: Min mand er ikke bøsse

- Jeg har haft lutter positive reaktioner på at medvirke i bladet. Folk synes, det er rigtig hyggeligt. Det er dejligt, at vores lokalområde får noget opmærksomhed, mener Helle Thorning-Schmidts dobbeltgænger, som ikke er forvænt med kommentarer om, at hun ligner statsministeren.

- Men der har været nogen, der har sagt, at jeg ligner Susse Wold. Jeg ved ikke, om jeg skal betragte det som en kompliment, siger Mette Mathiesen vel vidende, at Susse Wold er fyldt 75 år.

Mette Mathiesen afslører i øvrigt i en artikel inde i apoteker-bladet, at overvægt, kaffe, rygning, alkohol, kulsyre, citrusfrugter samt fed, krydret og røget mad kan give halsbrand.

- Der er en klar stigning i salget af medicin mod halsbrand i juletiden, forklarer hun.


Helle Thorning-Schmidts look-alike kan ses i Tønder Løve Apotek - her er det dog et billede af statsministeren. (Foto: ALL OVER)


Helle Thorning-Schmidt nøgenSponsoreret indhold