Nyheder6. november 2013

Helle Fagralids store sorg

Skuespilleren Helle Fagralid savner sin søn
Af af
Sønnen Louis må Helle Fagralid undvære, når han er hos sin far. Men ellers er Helle Fagralid lykkelig med sin nye kærlighed, Ole Bornedal
Sønnen Louis må Helle Fagralid undvære, når han er hos sin far. Men ellers er Helle Fagralid lykkelig med sin nye kærlighed, Ole Bornedal
 Foto: All OverDet er knapt to år siden at Helle Fagralid og faderen, trommeslageren Stefan Pasborg, splittede op efter ti års samliv.
Et brud, der ifølge hende selv var relativt smertefrit, fordi parret bevarede et godt indbyrdes forhold.

Men selv om hun og eksmanden "er meget meget gode venner", føler den 37-årige skuespiller alligevel sorg som følge af bruddet, fortæller hun i ugebladet Alt for damerne.

Helle Fagralid: Sammen med eks'en

- Min største glæde er ubetinget min søn Louis, som er syv år. Og samtidig er det min største sorg, at jeg ikke er sammen med ham hver dag. Der er bare ikke noget alternativ, siger hun i interviewet om deleordningen til sønnen.

Midt i sorgen over at skulle undvære Louis halvdelen af tiden, er Helle Fagralid dog også lykkelig forelsket fremgår det af artiklen.

Blot fire efter bruddet mødte hun nemlig den 16 år ældre filminstruktør Ole Bornedal, og det var kærlighed ved første blik.
- I løbet af to minutter talte vi om noget væsentligt og følte en direkte kontakt, og var nysgerrige efter at lære hinanden bedre at kende, fortæller Helle Fagralid i Alt for damerne.

Ole Bornedahl sælger ud
Selv betegner hun det der skete som en slags skæbne fornemmelse.

- Det føltes let og ukompliceret. Der var helt klart en følelse af, at det ikke kunne være anderledes, siger hun.
Inden for samme år blev Helle Fagralid og Ole Bornedal gift i hemmelighed og flyttede med deres fire af fem sammenbragte børn til et nyindkøbt hus i Hellerup.

- Vi er virkelig, virkelig glade for hinanden, understreger Helle Fagralid i interviewet.

Sponsoreret indhold