Helle Fagralid: Vi faldt bare i hak

Kærligheden mellem Helle Fagralid og Ole Bornedal kom som et lyn fra en klar himmel.

Kærligheden mellem Helle Fagralid og Ole Bornedal kom som et lyn fra en klar himmel.

Fotomontage: All OverDet er lige til en film. Helle Fagralids kærlighedsliv, der har taget et par dramatiske drejninger det seneste års tid.

Hemmeligt bryllup

Hun var lige blevet skilt fra faderen til hendes seks-årige søn, da hun tog afsted til et arbejdsmøde med Ole Bornedal. Hun havde aldrig mødt ham før, og hun var en af mange skuespillere, han talte med i forbindelse med sin nye film.

- Og så var det bare utrolig let. Der var en synkronisitet, vi faldt bare i hak. Med det samme, siger hun til magasinet Fit Living.

Helle Fagralid mente, hun skulle have tid alene og komme sig oven på skilsmissen fra sin trommeslager-eks, Stefan Passborg. Hun kæmpede derfor imod sine følelser.

- Men der var ingen anden mulighed, end at det skulle være os. Det er den lethed - jeg har en oplevelse af, at alt er præcis, som det skal være, også når det er svært, siger den forelskede "Forbrydelsen"-skuespiller til magasinet om da Amors pil.

Helle Fagralid og Ole Bornedal er flyttet sammen i Hellerup og giftede sig for nogle uger siden ved et hemmeligt bryllup.

Bornedals nye kæreste: Sammen med eks'en

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close