Hella Joof: Valgte Jonas og Camilla

Søskendeparret imponerede dommerpanelet

Søskendeparret imponerede dommerpanelet

Foto: Bjarne Bergius Hermansen

De startede 28 til det første liveshow i september, så blev de 12, og nu er de kun seks tilbage. I aftes løb den anden og sidste semifinale af stabelen, hvor de resterende tre finalister blev fundet i "Talent 2009".

Seernes sms-stemmer sendte den 23-årige rapper Kalle Pimp og den 16-årige violinist Vera direkte i finalen. Bagefter måtte tryllekunstneren Sunny og søskendeparret Camilla og Jonas dyste om den sidste plads.

Nikolaj Koppel stemte på Camilla og Jonas, mens Jokeren stemte på Sunny og hans magiske trylleshow. Valget var op til Hella Joof.

- Sunny, du tog virkelig røven på os. Det var verdensklasse, jeg var virkelig imponeret over dit show. Men Camilla og Jonas, jeg har ligget og rullet rundt på en madras pga. af jer, psykisk altså. Hele showet handler om jer. Mit hjerte er tabt til Camilla og Jonas, afsluttede Hella.

Det betød et farvel til sangeren Feridah, trompetisten Jeppe og magikeren Sunny.

Finalen finder sted den 23. oktober, og her skal aftenens tre finalister konkurrere mod "Børge" alias Jes Holtsø, sangparret Maria og Michael samt danserne Nellie og Eva.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close