Nyheder17. oktober 2009

Hella Joof: Valgte Jonas og Camilla

Så har seererne og dommerne bestemt, hvem der har fået en plads i finalen og dermed har chancen for at vinde TV-showet
Søskendeparret imponerede dommerpanelet
Søskendeparret imponerede dommerpanelet
 Foto: Bjarne Bergius Hermansen

De startede 28 til det første liveshow i september, så blev de 12, og nu er de kun seks tilbage. I aftes løb den anden og sidste semifinale af stabelen, hvor de resterende tre finalister blev fundet i "Talent 2009".

Seernes sms-stemmer sendte den 23-årige rapper Kalle Pimp og den 16-årige violinist Vera direkte i finalen. Bagefter måtte tryllekunstneren Sunny og søskendeparret Camilla og Jonas dyste om den sidste plads.

Nikolaj Koppel stemte på Camilla og Jonas, mens Jokeren stemte på Sunny og hans magiske trylleshow. Valget var op til Hella Joof.

- Sunny, du tog virkelig røven på os. Det var verdensklasse, jeg var virkelig imponeret over dit show. Men Camilla og Jonas, jeg har ligget og rullet rundt på en madras pga. af jer, psykisk altså. Hele showet handler om jer. Mit hjerte er tabt til Camilla og Jonas, afsluttede Hella.

Det betød et farvel til sangeren Feridah, trompetisten Jeppe og magikeren Sunny.

Finalen finder sted den 23. oktober, og her skal aftenens tre finalister konkurrere mod "Børge" alias Jes Holtsø, sangparret Maria og Michael samt danserne Nellie og Eva.

Sponsoreret indhold