Nyheder8. marts 2013

Helenas lækre eks: Mærkelig madvane

Topmodellens gamle musikerkæreste afslører et par hemmeligheder
Rasmus Walter er ferm i et køkken og er særlig god til at lave tarteletter.
Rasmus Walter er ferm i et køkken og er særlig god til at lave tarteletter.
 Foto: Kaspar Wenstrup


Supermodellen Helena Christensen faldt for ham - og det er helt forståeligt, for den danske musiker Rasmus Walter er en rigtig sprød fyr.

Hvad Helena dog nok lige skulle vænne sig til, er musikerens passionerede forhold til ... salt - og til mad.

Rasmus Walter røber over for femina.dk, at han ganske enkelt ELSKER at spise.

Se Rasmus Walters kæreste

- Jeg er EKSTREMT madglad, tænker meget på mad og elsker at lave det. Jeg er MEGET stor tilhænger af salt. Selv mine marmelade-madder vil jeg godt have salt på! Jeg elsker i det hele taget krydderier. Mad er ligesom livet; det er kedeligt, hvis det bare er fladt. Det skal spices op, filosoferer den flotte herre.

Til femina.dk viser han et par personlige ejendele, som betyder meget for ham - der i blandt er en gammel bog, der har tilhørt hans oldefar, som også hed Rasmus. Bogen er fyldt med oldefaderens egne sange - overvejende kristne med titler som "Jerusalem" og "Han (Jesus, red.) elsker dig".

- Det er sjovt, at han også lavede sine egne sange. Han har så skrevet sine sirligt ned, det er jeg ikke så god til. Jeg har indspillet dem i stedet for, så de kan ligge til evig tid på cd'er. Det er helt klart den ting, jeg ville redde, hvis mit hjem brændte, for det er en sjov form for slægtshistorie, siger Rasmus Walter.

Se Rasmus Walters personlige ejendele her

Se også Fallulah vise sine yndlingsting frem

Sponsoreret indhold