Nyheder19. juni 2008

Helena Christensen: Topløs på kærlighedsferie

Den snart 40-årige model slangede sig i solen i Miami sammen med sin 30-årige kæreste rockstjernen Paul Banks
Af af
De andre feriegæster omkring poolen fik noget at se på, da Helena smed bikinitoppen
De andre feriegæster omkring poolen fik noget at se på, da Helena smed bikinitoppen
 Foto: All Over

Se alle billederne her


Danske Helena Christensen, der til dagligt bor i New York, plaskede rundt og nød solen i Miami, Florida, sammen med sin kæreste Paul Banks, der er forsanger i bandet "Interpol".

Selvom hun meget snart fylder 40 år, er hun stadig forførende smuk som en gudinde.

Helena må være beviset på, at glamour, kærlighed og det søde liv, som mange kun drømmer om, faktisk findes i virkeligheden.

Supermodellen bor nemlig i bedste "Sex and the City"-stil i Manhattans West Village, har tilføjet fotograf til sit cv og rejser kloden rundt, når hun lyster. Hendes venner er verdensberømte skuespillere som Josh Hartnett og musikstjerner som U2-forsanger, Bono.

Det er ikke til at se på den veldrejede dansker, at hun tilmed ofte æder en stor bacon-fyldt brunch, når hun besøger stamcafeen Lunas Diner på Christianshavn. Hun har da også udtalt, at hun stort set spiser, hvad hun har lyst til uden at tage på.

Helena Christensen og Paul Banks mødtes i september sidste år til en koncert og har siden været vildt forelskede. Det var da også ham, der sammen med Josh Hartnett, hjalp Helena igennem den smerte, der ramte hende, da hendes meget tætte ven, skuespilleren Heath Ledger tragisk mistede livet i vinter.

Endnu en lykke er naturligvis, at Banks er vildt glad for hendes søn, otteårige Mingus.

En central kilde i Helenas omgangskreds har tidligere bekræftet overfor SE og HØR, at parret holdt jul sammen i Danmark. Nu mangler vi bare et bryllup for at fuldende eventyret, der blev til virkelighed.

Sponsoreret indhold