Helena Christensen i legendarisk model-reunion

Den danske model Helena Christensen blev genforenet med gamle, kønne kollegaer på et kønt billede. (Foto: AOP)

Den danske model Helena Christensen blev genforenet med gamle, kønne kollegaer på et kønt billede. (Foto: AOP)

Foto: All Over Press

Helena Christensen har en modelkarriere bag sig, som kun de færreste kan prale af. Men tiden foran kameraet er tilsyneladende ikke helt slut for den 46-årige danske supermodel.

Modefotografen Peter Lindbergh har samlet seks af branchens absolutte supermodeller, som alle havde deres storhedstid i 90'erne, til en billedserie under navnet "The Reunion" for netmediet Nowness.

Cindy Crawford, som naturligvis er en af modellerne, har lagt et billede ud på Instagram af de fem supermodeller, hun skal posere sammen med. På billedet tager de en pause fra den professionelle fotografering alle iført hvide badekåber. Og der er virkelig tale om branchens elite: Eva Herzigova, Karen Alexander, Helena Christensen, Nadja Auermann og Tatjana Patitz, foruden altså 49-årige Cindy Crawford.

At det netop er den tyske fotograf Peter Lindbergh, der har fået fornøjelsen af at samle de garvede supermodeller på en strand, er næppe nogen tilfældighed. Han begyndte karrieren på det internationale modemagasin Vogue, og har siden fotograferet et hav af de største modeller.

I 1990 fotograferede han også et samlet superhold af modeller, da han samlede Naomi Campbell, Linda Evangelista, Tatjana Patitz, Christy Turlington og Cindy Crawford på forsiden af Vogue.

I et interview med The Telegraph i 2013 konkludere fotografen, at supermodellernes æra var ovre.

- I dag ville det være let at samle en gruppe modeller i det samme rum: Lara Stone, Gisele, du kunne samle dem på fem minutter, men de repræsenterer ikke noget nyt, de er der allerede, sagde stjernefotografen i interviewet.

Se Cindy Crawfords Instagram-billede her: 

 

 

The reunion #BTS with @therealpeterlindbergh. Director's cut video up on @nowness today...More to come.

Et billede slået op af Cindy Crawford (@cindycrawford) den

 

26. Aug 2015 kl. 11:29 PDT

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close