Nyheder20. juli 2020

Heldig fynbo bliver Lotto-millionær: Fortæller det ikke til nogen

Fremtiden så med ét en del nemmere og lysere ud for et ægtepar fra Fyn, da de en søndag formiddag pludselig blev millionærer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/uh-332872-1_0.jpg
 Foto: All Over Press

Efter 30 års trofast Lotto-spil har en mand omkring de 60 år fra Odense endelig fået en stor gevinst i hus.

Han og konen har dog ingen planer om at fortælle venner og familie om milliongevinsten. Der fortæller de i en pressemeddelelse fra Danske Spil, ifølge Ritzau.

- Man er selvfølgelig i tvivl, for man vil jo også gerne dele så glædelige nyheder med dem, man elsker. Og det kan da også være, at vi med tiden fortæller det, fortæller de nybagte millionærer, før de fortsætter:

- Men vi talte med vores bankmand, der sagde, at vi nok skulle tænke på os selv i denne situation. Og hvis der er noget tilbage, så arver de det jo.

Fik besked på mail

Manden, der vandt pengene for et par uger siden gennem den såkaldte "millionærgranti" - hvor man kan blive millionær selv med 0 rigtige - fik et chok, da han åbnede sin mail søndag formiddag.

På en mail fra Danske Spil stod der først: Tillykke, du har vundet 50 kroner. Lige nedenunder fulgte: Tillykke du har vundet 1.000.050 kr.

- Jeg var nærmest ved at tabe telefonen. Der var jo ufatteligt mange tal – og virkelig mange nuller. Jeg troede ikke mine egne øjne. Jeg måtte straks ind og se på mit Plus-abonnement, om det mon kunne være rigtigt. Og det var det jo. Men jeg måtte lige tælle nullerne efter et par gange, før jeg forstod, at jeg altså var blevet millionær, fortæller han.

https://imgix.seoghoer.dk/05dcfa60-435b-4896-b2b6-fd06f7734f4e-w_960.png
 Foto: Danske Spil

Sådan så det ud, da den omkring 60-årige mand åbnede sin mail søndag formiddag. (Foto: Danske Spil)

Hustru fældede tårer

Selvom mailen og Lotto-abonnementet talte sit tydelige sprog, kunne den glade nyslåede millionær ikke med det første fortælle sin hustru de lykkelige nyheder.

Parret passede nemlig denne søndag deres børnebørn, så den heldige vinder måtte vente til de blev afleveret, før han bad sin hustru sætte sig ned.

-Hun blev meget rørt og fældede da også en lille tåre. Så udbrød hun: Så har vi også prøvet det! Jeg må da indrømme at jeg også blev lidt bevæget. Vi har været meget igennem sammen af sygdom osv. Så jeg forstod præcis, hvad hun mente, siger han til Danske Spil.

Pensionen er reddet

Den heldige vinder har spillet med i omkring 30 år, og fortæller desuden, at han og hustruen har haft bekymringer om deres fremtidige økonomi før.

De bekymringer er nu blevet en del mindre.

- Min kone har ikke arbejdet i en del år, så hvis jeg også gik på efterløn, skulle vi virkelig overveje, hvordan vores liv kom til at forme sig. Det behøver vi ikke tænke på nu. Nu kan vi betale alle vores lån ud og samtidig investere pengene, så de forhåbentlig strækker sig længere, lyder det.

Sponsoreret indhold