Nyheder8. juni 2009

Heidi Montag: Blødende mavesår

Baben er blevet alvorligt syg, efter hun blev udsat for tortur, da hun medvirkede i et realityprogram
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/film-og-tv/heidi-montag-mavesaar2-jpg.jpg

Blondinen fortryder virkelig, at hun meldte sig til det amerikanske realityprogram "I`m a celebrity, get me out of here".

Hun er lige blevet udskrevet fra hospitalet, hvor hun blev indlagt med blødende mavesår. Det får man oftest af stress og den forkælede stjerne har været under rigtig meget stress.

Sammen med 10 andre berømtheder, inklusiv manden Spencer Pratt, har hun sagt ja til at overleve i junglen. Konceptet går ud på, at den der klarer sig bedst, vinder en stor sum penge, som man så kan donere til et godt formål.

Heidi Montag Pratt havde dog aldrig regnet med, at det ville blive så hårdt. Fordi hende og Spencer ville forlade programmet, skulle hun straffes. Hun blev tvunget til at opholde sig i en kulsort boks i 24 timer, kun med adgang til vand, ris og bønner. En fra optagelserne beskriver forholdene som Guantanamo Bay.

Heidi kastede konstant op og blev til sidst kørt på hospitalet i Costa Rica, hvor de kunne konstatere, at hun altså havde fået sig et blødende mavesår.

Parret nægter nu at vende tilbage til junglen, hvor blandt andre eksmodellen Janice Dickinson og skuespilleren Stephen Baldwin fortsætter udfordringen.

Sponsoreret indhold