Nyheder9. april 2022

Heidi malede sit sommerhus: Dét fortryder hun nok nu...

Norske Heidi syntes selv, hun havde gang i noget godt, da hun besluttede sig for at male sit sommerhus sort – desværre skete der uventet i nattens mulm og mørke, som forvandlede malingseventyret til et klistret mareridt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2022-04-04_kl._14.06.32.png
 (Foto: Privat)

Norske Heidi Fosmo syntes selv, at det var en fantastisk idé – dagen efter var humøret dog knap så højt hos gør-det-selv-kvinden fra Tydal.

Heidis projekt med at male sit sommerhus sort endte nemlig langt fra som forventet – og det skyldes bestemt ikke, at Heidi havde klumsede malerfingre.

Næh… Heidi styrede penslen med sikker hånd – desværre havde hun ikke regnet med, at tusindvis af natsværmere ville gæste det nymalede sommerhus i nattens mulm og mørke.

Resultat: Heidis sommerhus er ikke mere sort. Det er natsværmeplettet.

- Jeg aner ikke, hvordan jeg skal få dem væk. Jeg kan jo ikke fjerne dem én for én, fortalte den fortvivlede Heidi efterfølgende til det norske medie adressa.no.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sommerhus.jpg
 (Foto: Privat)

Værsgo'. Et styks sommerhus med natsværme-mønster. Foto: Privat

Hun forsøgte ellers møjsommeligt at fjerne de klistrede natsværmere én for én – men desværre er den metode kun til skraldespanden, konkluderede Heidi:

- Vingerne bliver ved med at sidde fast, når jeg fjerner natsværmerne. Måske jeg skal forsøge at skrabe dem af og så slibe på ny.

Gør-det-selv-kvinden begyndte allerede at ane uråd tidligt på aftenen. Fra vinduet kunne hun se, hvordan det hele ”blev gråt” af den store sværm af natsværmere, der havde kurs lige mod Heidis nymalede sommerhus.

- Jeg tror, at de blev tiltrukket af lyset, men på det tidspunkt var det allerede for sent, fortalte Heidi efterfølgende.

Hun havde dog ikke regnet med, hvor mange der havde endt deres dage som klistrede dyr på sommerhuset.

- Chokket kom om morgenen. Jeg har aldrig set så mange.

Trods udsigten til endnu mere arbejde med sommerhuset var humøret dog heldigvis stadig højt hos Heidi:

- Det giver da i det mindste god isolation til vinter. Jeg kan jo kun grine, det er jo ret komisk.

Sponsoreret indhold