Nyheder4. januar 2016

Heidi Frederikke stopper på TV 2

Den populære sportsvært vil bruge mere tid på familien
https://imgix.seoghoer.dk/media/676b7e5532e8459a93ab220d1aa9b56a.jpg
 Foto: All Over

Sportsvært Heidi Frederikke Sigdal stopper på TV 2, hvor hun har været ansat siden 2006. Nu vil hun bruge mere tid sammen med sin familie.

- Jeg har to små børn og en familie, der har undværet mig i mange af deres vågne timer, fordi jeg har arbejdet med skæve arbejdstider i ni år. Og jeg har undværet dem. Når det alligevel har hængt sammen, er det fordi, jeg har været så privilegeret at få lov til at gå i dybden med den sportsgren, som betyder allermest for mig – nemlig fodbolden. Og jeg har været en del af det, jeg vil kalde Danmarks bedste landsholdsredaktion i hele min ansættelse på TV 2 SPORT. I dag er det dog andre rettigheder, der gør TV 2 SPORT til en kæmpe succes. Og fodbolden fylder ikke længere så meget på vores platforme. Derfor er det også det rigtige tidspunkt for mig at overlade banen til andre, siger hun til tv2.dk

Beslutningen om at sige farvel til TV 2 har været alt andet end let for den 38-årige vært.

- Det har været en svær beslutning, som skulle lande rigtigt i maven, inden jeg var klar til at føre den ud i livet. TV 2 SPORT er en ganske særlig størrelse. Den bedste arbejdsplads, jeg kan forestille mig. Det er derfor også med stor vemod, at jeg har besluttet, at jeg ikke længere skal være en del af dette fantastiske hold af mennesker, som jeg holder så meget af.

Heidi Frederikke Sigdal har blandt andet dækket flere fodboldslutrunder for TV 2.

Sponsoreret indhold