Nyheder1. april 2014

Heidi Frederikke har født

Se billedet af sportsdarlingens lille ny
Heidi Frederikke Sigdal kan nu kalde sig mor til to
Heidi Frederikke Sigdal kan nu kalde sig mor til to
 Foto: Mikael Rieck

TV2 Sportens journalist nydelige journalist Heidi Frederikke Sigdal blev igår mor til en lille dreng. Det alslører hun selv på det sociale medie instagram.

Han måler 51 centimeter og vejer næsten 3,7 kilo og ser intet mindre end ualmindeligt nuttet ud. Det viser et billede, som Heidi Frederikke har lagt op. Samtidig afslører TV-værten, at parret allerede har fundet et navn til familien nyeste medlem.

- Vores lille Charlie <3 51 cm, 3695 gram og ubeskrivelig vidunderlig. Velkommen til verden lille skat, skriver hun til billedet af sin lille ny.

LÆS OGSÅ: Heidi Frederikke og Anders Sigdal sætter huset til salg

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b2a58d71c7af424fbd92ead1ef10c795.jpg

Så yndigt kan det gøres. Et styk 51 centimeter lang lækkerhed (Foto: Heidi Frederikke Sigdal, instagram)

LÆS OGSÅ: Så fil Heidi Frederikke sin mand

Der er 802 drenge og mænd i Danmark, der hedder Charlie, men det er faktisk også et godkendt pigenavn, og det bliver mere og mere populært. I 2013 var der blot 22 med det navn, men det er i år vokset til hele 30 styks.

Så når Heidi Frederikke skal ud og shoppe babytøj, må hun hellere sørge for, at lille, nuttede Charlie bliver klædt i drengefarver, så ingen tager fejl af guldklumpens køn.

LÆS OGSÅ: Tina Dickow og Heidi Frederikke strutter

Heidi Frederikke og gemalen Anders Sigdal, der også er TV-vært, har i forvejen datteren Mathilde Augusta på fire år, der altså igår blev stolt storesøster.

Den lille familie flyttede sidste år fra København til Odense for at være tættere på jobbet på TV2. Så når den lille purk begynder at gå, er der ikke langt fra vuggestuen til moars trygge favn.

LÆS OGSÅ: Prinssse Madeleine har født

Sponsoreret indhold