Nyheder30. januar 2015

Heick om mands ulykke: Det var meget tæt på

Jesper Vollmer var tæt på at miste førlighed eller livet
Af af
Jesper Vollmer var tæt på at miste førlighed eller livet
Jesper Vollmer var tæt på at miste førlighed eller livet
 Foto: Mikael RieckAnnette Heicks mand kan takke en australsk læge for, at han ikke mistede førligheden eller livet ved en alvorlig badeulykke i Thailand, der fandt sted den 21. januar.

Den kvindelige læge reagerede nemlig resolut, efter at Jesper Vollmer bankede hovedet mod sandbunden. Hans fald var så voldsomt, at han brækkede nakken.

Jesper Vollmer blev i al hast fragtet til et hospital, hvor han gennemgik en seks timer lang operation for at få stabilisere bruddet.

LÆS OGSÅ: Annette Heicks mand alvorligt kvæstet: Sådan skete ulykken

- Han har gennemgået en seks timer lang operation og har det efter omstændighederne godt. Vigtigst af alt: Hans nerve er intakt, og vi kan allerede nu se, at der er forbindelse ned til fødderne. Men det var endog meget tæt pa°. En australsk kvindelig læge, der reagerede prompte, lige da ulykken fandt sted, var ene kvinde skyld i, at Jesper ikke enten blev lam eller mistede livet, skriver Annette Heick i en pressemeddelelse, som hun udsendte kort før middag fredag.

Hun har også bekræftet ulykken over for SE og HØR.

Jesper Vollmer, der til daglig er køkkenchef, er stadig indlagt på intensivafdelingen på hospitalet, og det er endnu uvist, hvornår han kan fragtes hjem til videre behandling og genoptræning.

LÆS OGSÅ: Alvorlig ulykke: Annette Heicks mand har brækket nakken

- Hvor lang tid det vil tage at genvinde førligheden, er der ingen der ved pa° nuværende tidspunkt. Vi tillader os at være optimistiske, da vi hver dag ser sma° fremskridt. I første omgang skal Jesper være stabil nok til at blive fløjet hjem til Danmark. Men hvis vi fa°r lov til at slippe med en forskrækkelse, sa° har vi været heldige ud over det sædvanlige. Der er mange mennesker, vi kan takke for den flotte ha°ndtering, men mest af alle kan vi nok takke den australske læge, der i øvrigt viser sig at hedde Dr. Toogood!, skriver Annette Heick i sin pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Heicks mand alvorligt kvæstet: Ligger stadig på intensiv

Parret bor til daglig i Malmø sammen med børnene Storm og Elliot.

Sponsoreret indhold